Hoe om te scheiden van de Audio van een Video WMV-bestand

Hoe om te scheiden van de Audio van een Video WMV-bestand


Vervat in een WMV is bestand een video- en audio-track. Scheiden van deze nummers kunt u geluid van video gebruiken voor het bewerken of bemonstering.

Instructies

Het scheiden van de Audio van WMV in AoA Audio Extractor

1

AoA muziek Extractor open en klik op de "Bestanden toevoegen" knop aan de rechterkant. Zoek uw WMV-bestand en klik op "Toevoegen" of "OK."

2

De video-informatie zal worden weergegeven in het hoofdvenster. Zijn de opties voor het type audio bestand die u uw WMV-bestand gemaakt wilt onder het hoofdvenster. Het is standaard ingesteld op MP3.

3

Klik op "Bladeren" bij de bodem van het programma, en kies waar u wilt uw audio-bestand moet worden opgeslagen. Klik op "OK" wanneer u heeft besloten.

4

Klik op de grote oranje "Start" knop om te beginnen met de scheiding van audio in het WMV-bestand. De MP3 (of andere audio-bestand) worden opgeslagen waar u in stap 3 hebt opgegeven.

Scheiden van de Audio van WMV in Video Converter voor Mac

5

Open Video Converter voor Mac en klik op de "bestanden toevoegen" aan de bovenkant. Zoek uw WMV-bestand en klik op "Toevoegen" of "OK."

6

Aan de onderkant van het hoofdvenster, koos "MP3" of andere audio-formaat van de "Format" drop-down lijst. Klik onder die op "Bladeren" om te kiezen van een plaats voor uw audio-bestand.

7

Klik op de grote "Convert" knop in de bodem juiste hoek. De audio zal nu worden gescheiden van het WMV-bestand en opgeslagen op de locatie die u hebt opgegeven in stap 2.

Het scheiden van de Audio van WMV in Video MP3 Extractor

8

Video MP3 Extractor open en klik op de "..."-knop naast het vak "Video". Zoek uw WMV-bestand en klik op "Open."

9

Klik op de "..."-knop naast het vak "MP3" en kiezen waar de audio van uw WMV-bestand opslaan.

10

In de bodem juiste hoek van het belangrijkste scherm klikt u op 'Start'. Een MP3-bestand van de audio in het WMV-bestand zal worden opgeslagen in de plaats die in stap 2 hebt opgegeven.