Hoe om te schakelen op een MacBook terwijl gesloten

De Apple MacBook is ontworpen om in slaapwijze gaan zodra de weergave wordt gesloten. Er zijn twee manieren om het wekken vanuit slaapwijze en houden het op terwijl het deksel gesloten is. Ten eerste, is een exterieur monitor, toetsenbord en muis verbinden met de MacBook. Vervolgens kunt u het deksel dicht doet en nog steeds werken. Een andere methode is het gebruik van Apple's Wake on Demand, die zal de Macbook wakker wanneer iedereen in het netwerk probeert te openen van bestanden op de MacBook. Wake on Demand werkt alleen met bijgewerkte versies van het Airport-basisstation of de Time Capsule.

Instructies

Met behulp van een externe Monitor

1

Sluit de MacBook aan op een stopcontact, een exterieur monitor, evenals een exterieur muis en toetsenbord. Dit zijn alle vereiste om wakker van een gesloten MacBook.

2

Sluit de MacBook. Het zal gaan om te slapen. Beweeg de muis of pers ieder toonsoort voor het wekken vanuit slaapwijze.

3

Klik op de "Apple" menu aan de bovenkant van het scherm verlaten. Selecteer "System Preferences". Selecteer "Energy Saver".

4

Klik op het tabblad van de "Power Adapter" om de instellingen van uw slaap zo nodig te wijzigen. Pas de tijden van de "Display slapen" en "Computer slapen" op een waarde van "1 min." op "Nooit".

Het gebruik van Wake On Demand

5

Controleer of uw netwerk is gebruikt de Apple AirPort-basisstation, of de Capsule van de tijd, met 7.4.2 firmware of hoger. Dit is vereist voor het gebruik van Wake on Demand.

6

Controleer of uw MacBook ondersteunt Wake on Demand. Dit kan worden gevonden in de "System Profiler," die kan worden gevonden in de Finder door te klikken op de de map "Hulpprogramma's" in "Toepassingen". Selecteer ' Airport ' vindt u onder "Netwerk". Het zal er staat al of niet Wake on Demand wordt ondersteund.

7

Klik op de "Apple" menu aan de bovenkant van het scherm verlaten. Selecteer "System Preferences".

8

Selecteer "Energy Saver". Zet dan een vinkje naast "Wake voor netwerktoegang". Dit zal uw MacBook wakker over draadloze of Ethernet-kabel netwerktoegang. U kunt ook alleen Airport of Ethernet-toegang opgeven.

9

Uw MacBook verbinden met een externe monitor en een stopcontact. Wake on Demand werkt niet anders.

10

Sluit de MacBook. Wanneer iemand toegang probeert te krijgen de MacBook via het netwerk, zal het onmiddellijk wakker.