Hoe om te schakelen op een laptopcomputer

Hoe om te schakelen op een laptopcomputer


Een laptop biedt mobiliteit dankzij zijn compacte formaat en een batterij voor draadloze bediening. Voordat u dit gemak ervaren kunt, echter, moet u begrijpen hoe om te schakelen op een laptopcomputer. Deze eenvoudige procedure kan worden uitgevoerd op elk gewenst moment die de computer een voedingsbron in de vorm van een opgeladen accu of een aangesloten power adapter heeft. Laptopcomputers variëren sterk, afhankelijk van het model, maar de basisprocedure voor het draaien op een laptopcomputer is hetzelfde.

Instructies

1

Open uw laptopcomputer; het scherm om een comfortabele kijkhoek te manoeuvreren. Zoek de "Power" knop of schakelaar, meestal op de voorzijde van de laptop of boven het toetsenbord van de laptop.

2

De "Power" knop ingedrukt gedurende één seconde; Laat de "Power"-knop. De "Power" knop kan verlichten als uw laptop een functie van de verlichting heeft.

3

Log in op de laptop met uw gebruikersnaam en wachtwoord (indien nodig) zodra de laptop heeft opgestart.

Tips & waarschuwingen

  • Als de laptopcomputer doet niet inschakelen wanneer u op de knop "Power", zorg ervoor dat de lichtnetadapter van de computer goed is aangesloten.