Hoe om te schakelen monitoren van PC naar PC

Hoe om te schakelen monitoren van PC naar PC


Of u zijn met behulp van een tweede PC om toegang tot gegevens of simpelweg om schoon te maken uw werkplek, is met behulp van een monitor tussen twee pc's een pragmatische en ruimtebesparende oplossing. U zult moeten kopen een KVM (toetsenbord, video en muis) overschakelen, die fungeert als een router tussen de twee pc's. Dit zal ook kunt u één toetsenbord en de muis gebruiken voor beide computers. Installeer eenvoudig het switch-systeem en u zal zitten kundig voor schakelen tussen twee pc's op één monitor.

Instructies

1

Een KVM-switch aanschaft. Deze apparaten zijn ontworpen voor het routeren van meerdere pc's in één monitor om productiviteit te maximaliseren. Er zijn veel verschillende fabrikanten van deze schakelopties.

2

Zorg ervoor dat de twee pc's u zijn aansluiten op de KVM-switch worden afgesloten. Sluit de monitor, muis en toetsenbord aan op de KVM-switch door het invoegen van de respectieve stekkers. De stekkers correleren door kleur en grootte, met de stekker van de blauwe center gebruikt voor de monitor, de paarse voor het toetsenbord en de groene voor de muis.

3

De twee pc's koppelen aan de KVM-switch, met behulp van de twee uitbreidingen die werden verstrekt. Installeer de extensies de zelfde manier dat u de monitor, toetsenbord en muis op de switch aangesloten; de stekker kleuren zal opnieuw correleren met de aansluitingen.

4

Zet op beide computers. Beide pc's hebt nu toegang tot de monitor, muis en toetsenbord. Schakelen van de afstandsbediening die is aangesloten op de KVM-switch om heen en weer tussen PC's.