Hoe om te renderen stekelige haren in Photoshop

In het echte leven omvat stekelige haren krijgen goopy styling producten en soms zelfs een reis naar de salon. Als u wilt experimenteren met stekelige haren voor een lay-out van tijd en kosten, probeer een on-screen makeover met Photoshop. Adobe Photoshop tools kunnen ertoe leiden dat haar in aren met slechts een paar klikken, zo klein en strak of zo hoog en punk als uw cursor u kan nemen. Slechts een paar spikes aan de voorkant of een alle-over stekelvarken look met Photoshop toevoegen.

Instructies

1

Adobe Photoshop openen en klikt u op het menu "Bestand". Klik op "Open" en blader naar de afbeelding met de haren oploopt. Dubbelklik op de bestandsnaam.

2

Klik op de "" lasso, derde vanaf de bovenkant van het "Tools" palet. Teken een omtrek rond deel van haar spike--de kleinere de "klomp" van haar, hoe realistischer de pieken zal verschijnen. Knipperende lijnen rond het geselecteerde gebied.

3

Open het menu 'Bewerken'. Selecteer "Transformeren" en klik op "Afwijkings." Een raster van vakken rond het geselecteerde gebied; afhankelijk van de grootte van de selectie, alle vakken, cirkels en vierkanten mogelijk moeilijk te zien. Voor een betere weergave, klik op de knop "Magnify" aan de onderkant van het "Tools" palet en zoom in op het geselecteerde gebied.

4

Klik op een van de twee gevulde cirkels in het midden van de bovenste regel van het raster en langzaam sleep omhoog om te vormen van de Prikker. Herhaal met de andere cirkel op de bovenste regel. Eyeball de Prikker. Andere aanpassingen aan het haar door te trekken van de andere lijnen, cirkels en rechthoeken in het raster maken--geen aanpassing wordt weergegeven totdat u het raster, dus u bent vrij om te duwen en te trekken van de Prikker vastklikt.

5

Druk op "Enter" om het instellen van de Prikker en verwijderen van het raster. Klik op de "Lasso" tool voor het verwijderen van de knipperende lijnen uit, die spike en omsingelen van een ander gebied om te herhalen de stekelige verwerken.