Hoe om te noemen van Microsoft met betrekking tot een PowerPointIn de meeste gevallen hoeft u niet te specifiek noemen software zoals PowerPoint. Echter, als u naar iets speciaals over PowerPoint thats germane op uw onderwerp verwijst, het citaat van PowerPoint moet verwijzen naar de software als een product dat is gepubliceerd door Microsoft Corporation met het jaar der kwijtschelding voor de Microsoft Office-versie als het jaar van publicatie. Omdat de software is gemaakt door een team van programmeurs, verwijzen naar Microsoft als de auteur in uw referentie.

Instructies

1

Klik op "Bestand" in het lint langs de bovenkant van het PowerPoint-programmavenster, klik dan "PowerPoint Options."

2

Klik op "Resources" en klik vervolgens op "Info" naast "over Microsoft Office PowerPoint'.

3

Kopieer de volledige titel voor de software en de datum van bekendmaking. De volledige titel verschijnt op de bovenste regel als, bijvoorbeeld 'Microsoft Office PowerPoint 2010'. De datum van publicatie verschijnt na het copyrightsymbool. Let op dat de datum van bekendmaking mag niet hetzelfde zijn als de versie. Bijvoorbeeld PowerPoint 2007 verscheen in de 2006.

4

De gegevens volgens de schrijfwijzer worden gebruikt voor uw onderzoeksproject opmaken. Bijvoorbeeld, de Amerikaanse psychologische Assoctiation aanhaling voor PowerPoint 2010 zou worden: "Microsoft Corporation. (2010). Microsoft Office PowerPoint 2010 [computersoftware]. Seattle, WA: Microsoft. "

5

Cite PowerPoint in de MLA-formaat als volgt: "Microsoft Office PowerPoint. Computersoftware. Vers. 2010. Microsoft Corporation, 2010."

Tips & waarschuwingen

  • Ga als volgt te werk om te zoeken naar de "over PowerPoint" in andere versies van PowerPoint. In PowerPoint 2007 klikt u op de Office-knop, die de cirkel in de linkerbovenhoek van het venster is; deze knop werd vervangen door het tabblad bestand in PowerPoint 2010. In versies ouder dan PowerPoint 2007, klik op de "Help"-menu en klik vervolgens op "Over".