Hoe om te negeren een Toshiba HD-wachtwoord

Er zijn talrijke softwaretoepassingen die het mogelijk maken een gebruiker om de gegevens op hun harde aandrijving te coderen. Hiermee maakt u een extra beveiligingslaag te houden nieuwsgierige ogen uit. Helaas, niet alle toepassingen kunnen het wachtwoord worden hersteld of opnieuw instellen, om veiligheidsredenen. Bent u niet in staat om te herstellen van het wachtwoord met behulp van de software die het wachtwoord hebt gemaakt, moet u opnieuw formatteren van de schijf volledig opheffen van de wachtwoordbeveiliging.

Instructies

1

Open de encryptiesoftware gebruikt om wachtwoord Bescherm de aandrijving, hebt u het. Er zijn vaak mislukken kluizen ter in het geval u vergeten naar de wachtwoord. Wanneer u wordt gevraagd om het wachtwoord, proberen te voeren. Wanneer het wachtwoord mislukt, selecteert u de optie voor een "Hint" of "Wachtwoord vergeten?" Een hint verschijnt een korte lijn van tekst gebruikt om te joggen je geheugen met betrekking tot het oorspronkelijke wachtwoord. De vergeten wachtwoord methode zal u als eigenaar van de drive controleren en reset/herstel instructies geven. Afhankelijk van de software gebruikt, deze methoden variƫren of helemaal niet beschikbaar kunnen zijn. Indien niet beschikbaar, gaan naar de volgende stap.

2

Dubbelklik op "Computer" op het bureaublad. Met de rechtermuisknop op de Toshiba beveiligd met een wachtwoord en selecteer "Formateren..." Bent u niet in staat om te herstellen van uw wachtwoord, zal u wilt volledig opnieuw formatteren van de schijf te verwijderen van de encryptie.

3

Stel de gewenste stationsgrootte, volumestructuur label en bestand systeem. NTFS is het standaard bestandssysteem van Windows, maar FAT32 is universeel (lezen/schrijven-toegang op andere besturingssystemen). Klik nogmaals "OK" en "OK" om te beginnen opnieuw te formatteren.

4

Open "Computer" en dubbelklik op het Toshiba-station te openen zodra de reformatting proces is voltooid.