Hoe om te minimaliseren van de marges op een Inkjet

Inkjetprinters hebben een set van hardware omschreven grenzen die beperken waar ze kunnen afdrukken op een vel papier. Deze minimale marges zijn gedefinieerd in de handleiding van uw printer en de printer noch uw computer kan deze marges verkleinen ieder verder. Wanneer u een document afdrukt, gebruikt u het venster afdrukken om het automatisch formaat en een document met behulp van de minimale marges van uw inkjetprinter afdrukken.

Instructies

1

Open het document dat u wilt afdrukken. Selecteer "Afdrukken" uit het bestandsmenu te openen van het dialoogvenster Afdrukken.

2

Selecteer uw inkjetprinter uit de drop-down lijst van de naam van het document naar de printer sturen. Virtuele printers, zoals PDF en XPS bestand makers, wordt niet weergegeven de optie van de "Geavanceerde" die nodig zijn voor het minimaliseren van de marges.

3

Klik op de "Geavanceerd" knop om de geavanceerde eigenschappen van de printer.

4

Selecteer de optie "Marges minimaliseren" uit de lijst met opties in het venster "Geavanceerd" en klik op "OK" om de instellingen opslaan en terug te keren naar het afdrukvenster.

5

Uw document afdrukken.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige foto inkjetprinters hebben een "grens gratis" optie voor afdrukken op foto papier waarmee ze een afbeelding afdrukken zonder enige witruimte op het foto papier afgedrukt.
  • Sommige programma's vereisen u de marges instelt op zowel de papier lay-out en de printerinstellingen voordat de printer het document met de geminimaliseerde marges wordt afgedrukt.