Hoe om te mengen kleur en zwart & wit in foto 's

Fotografen, hobbyisten en andere beeldende kunstenaars hebben veel opties voor het maken van hun digitale foto's opvallen. Van artistieke filters en vector conversie programma's die u toestaan om lijntekeningen uit uw foto's maken met foto-editors die u toestaan om darkroom functies op uw scherm worden uitgevoerd, is er een programma die er voor iedereen. U kunt kleur en zwart / wit elementen combineren op uw foto's met behulp van enkele van deze programma's om te helpen uw onderwerpen opvallen en een fotografische verklaring afleggen.

Instructies

1

Probeer FotoFlexer, een gratis online digitale foto-editor. Met de geavanceerde opties in de FotoFlexer "Grijswaarden" effect, kunt u een bepaald gedeelte van uw foto te converteren naar zwart-wit met behulp van een penseel op het scherm of door het creëren van een resizable contactpunt aanwijzen. FotoFlexer ook kunt u uw selecties omkeren, zodat de gebieden die u naar zwart-wit converteren worden geconverteerd naar kleur, terwijl de resterende gebieden gemaakt van zwart en wit zijn. U kunt ook een fade-gebied om ervoor te zorgen dat de overgang tussen kleur en zwarte en witte delen van uw foto is natuurlijk en zacht.

2

Download een freeware toepassing zoals GIMP, die werkt op zowel PC als Mac computers en bevat veel van de functies en mogelijkheden die ze krijgen op dure professionele beeldbewerkings-programma's. U kunt kleur en zwart / wit mengen in uw afbeeldingen in GIMP door het creëren van een zwart-wit dubbele laag over uw oorspronkelijke gekleurde foto en hulpprogramma's van GIMP borstel om de delen van de dubbele laag die u wilt weergeven in kleur te wissen.

3

Een proefversie downloadversie van een professionele beeldbewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop, waarmee u het grootste aantal opties voor het combineren van opties voor kleur en zwart-wit in uw digitale foto's gebruiken. Met behulp van een combinatie van Photoshop laag maskeren tools en zwarte en witte aanpassingslagen, kunt u een foto van de combinatie waarmee u volledig de dynamiek van de grijswaarden van uw zwarte en witte afbeeldingsgebieden aanpassen terwijl u eigenschappen en de niveaus van blootstelling van de gebieden van de kleur aan te passen. Dit programma zal ook kunt u gemakkelijk bewaren uw originele foto voor toekomstig gebruik.