Hoe om te lezen van Yahoo E-mail

Hoe om te lezen van Yahoo E-mail


Yahoo! Mail is de vierde meest bezochte site op het Internet, volgens Hitwise.com It is's werelds meest populaire e-mailservice, voor concurrenten zoals Windows Live Mail (voorheen Hotmail) en Googles GMail. Yahoo! Mail heeft veel geweldige functies, zoals Yahoo! Messenger synchronisatie, maar biedt ook enkele innovatieve manieren om uw e-mail te lezen.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Yahoo! Mail-account. Voer uw Yahoo!-ID en wachtwoord in de invoervakken.

2

Nieuwe mail controleren door te kijken naar de "ruit van de omslag" aan de linkerkant. Als u nieuwe post hebt, zal het aantal nieuwe berichten staan tussen haakjes naast het woord "Postvak in".

3

Open up van uw inbox door te klikken op de "Inbox". Ongelezen e-mail wordt weergegeven in een vet lettertype.

4

Open het bericht dat u wilt lezen. Een muisklik zal open het bericht in de "weergeven venster' aan de onderkant van het scherm. U kunt de grootte van de 'weergeven venster' aanpassen door te slepen de bovenrand. Dubbel klik op het bericht om het te openen in een volledige deelvenster.

5

Oudere berichten lezen door te klikken op de "Down" pijl boven aan het bericht, of met behulp van de "ctrl +" snelkoppeling. U kunt nieuwe berichten lezen door het indrukken van de pijl "Up" of met behulp van de "ctrl-." sneltoets.

Tips & waarschuwingen

  • Bij het aanmelden, zorg ervoor dat u uw volledige e-mailadres invoeren in het invoervak van Yahoo!-ID.