Hoe om te lezen het CSO formaat bestand

Lezen van en het uitpakken van gecomprimeerde ISO (CSO) afbeeldingsbestanden kunt weergeven en bewerken van spelbestanden voor de PlayStation Portable (PSP)-console. De PSP console van Sony Corporation gebruikt een eigen schijf formaat, genaamd UMD, om te spelen op het apparaat laden. Video game uitgevers comprimeren spel bestanden met behulp van de CSO-bestandsindeling alvorens ze naar de UMD-schijven, die je in de winkel kopen kunt. U kunt uitpakken CSO-bestanden die u hebt gekopieerd vanaf een UMD schijf op uw computer met behulp van freeware applicaties.

Instructies

1

Open uw browser en downloaden UMDGen (Zie Resoures). Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u gedownload en selecteer "Extract" om de bestanden naar een map op uw harde schijf. Dubbelklik op het bestand UMDGen.exe om het programma te starten. Klik op de "Open" knop op de werkbalk van het programma en zoek het CSO-bestand dat u wilt lezen. Klik op "Open" voor het laden van het bestand in UMDGen. U ziet nu een lijst van alle bestanden in het CSO-afbeeldingsbestand. Als u uitpakken van de bestanden wilt, klik met de rechtermuisknop op de naam van het afbeeldingsbestand in het linkerdeelvenster en selecteer "Uittreksel".

2

Start uw internetbrowser en nog een andere CSO Compressor (YACC downloaden) (zie bronnen). Installeer het programma volgens de instructies op het scherm en start het door te klikken op de nieuwe snelkoppeling YACC in uw menu Start van Windows. Klik op het tabblad "Decompressie", klik dan op het mappictogram naast het veld 'CSO, DAX, Datzelfde bestand te decomprimeren'. Zoek het CSO bestand dat u wilt uitpakken en klik op "Open". Tot slot, klik op de "Go" knop aan de onderkant van het venster uitpakken van de bestanden op uw harde schijf.

3

Open uw webbrowser en download PSP ISO Compressor (zie bronnen). Rechtsklik op het gedownloade archiefbestand en selecteer "Uittreksel hier." Dubbelklik vervolgens op het bestand "PSP ISO Compressor 1.4.exe". Uitgezocht "decomprimeren CSO -> ISO" in het linkerdeelvenster, klik op het mappictogram naast 'Input bestand' Zoek het CSO-bestand op uw harde schijf en klik op "Open". Klik op het mappictogram naast "Output file" en kies een naam voor het ISO-bestand dat de bestanden geëxtraheerd uit het CSO-bestand bevat. Tenslotte, klik op de knop "Compress".