Hoe om te leren van Photoshop CS3 Extended

Adobe Photoshop 3 Extended is één van de meest krachtige grafische programma's rond. Deze versie heeft een aantal nieuwe functies, zoals 3D-object integratie, alsmede een ingebouwde animatietijdlijn opgenomen. Net als elke versie van Photoshop is het een grote en complexe programma dat vereist tijd en inspanning om te leren. Als u leren werken met Photoshop CS3 Extended wilt, zijn er verschillende benaderingen die u kunt nemen.

Instructies

1

Lees aandachtig door de handleiding Photoshop CS3 Extended. Hoewel de handleiding zeker niet een leuk lezen is, is het zeer grondige, die betrekking hebben op het kleinste detail van de functies van het programma.

2

Boeken geschreven door deskundigen buiten Adobe lezen. Deze boeken zijn vaak meer gebruiker vriendelijk en toegankelijk. Veel hebben hoofdstukken geschreven rond projecten waarmee u de hulpprogramma's van Photoshop te leren terwijl u werkt, aangezien dit de beste manier om echt te begrijpen een extra functie. Een paar boeken die u zou kunnen willen kijken zijn Photoshop CS3 Extended Video en 3D Bijbel door Lisa DaNae Dayley (2008), Adobe Photoshop CS3 Extended voor 3D en Video door Chad Perkins (2007) en Photoshop CS3 all-in-One Desk Reference voor Dummies door Barbara Obermeier (2007). U moet zitten kundig voor deze en andere boeken bestellen bij Amazon. U kan ze ook vinden bij uw plaatselijke bibliotheek.

3

Word lid van online groepen en sites gewijd aan Photoshop in het algemeen en Photoshop CS3 Extended in het bijzonder, zoals de Photoshop Café of PhotoshopSupport.com (zie bronnen). Naast de informatieve tutorials u op deze sites vindt, zal ze hebben vaak forum waar u kunt vragen hebt over Photoshop CS3 Extended.

4

Aanmelden voor Photoshop cursussen in uw lokale college. Veel kleine scholen bieden zowel globale en grondige cursussen die betrekking hebben op de verschillende toepassingen van Photoshop. Daarnaast hebben sommige online sites ook Photoshop cursussen (zie bronnen).