Hoe om te leren van Microsoft WordPad

WordPad is een nut van de tekstverwerking die is ingebouwd in alle versies van het Windows-besturingssysteem. Het is niet bedoeld om de overvloed aan functies die een Microsoft Word heeft, maar eerder dat enkel u basistekst documenten maken die vervolgens kunnen worden overgedragen naar en gelezen door elke op Windows gebaseerde computer die je tegenkomt. Als u leren hoe wilt te gebruiken Microsoft WordPad, bent u in geluk. Het programma is zo eenvoudig en ongecompliceerd dat het beheersen van het duurt slechts een paar minuten.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad. Selecteer "Nieuw" en vervolgens "WordPad-Document." Dit zal een nieuw WordPad-document maken op uw bureaublad.

2

Dubbelklik op de nieuw WordPad-document te openen van de WordPad-software.

3

Typ alle woorden die u wilt met behulp van de computer toetsenbord in de lege, witte gedeelte van het document. Bij het afdrukken van wordt uw document opgemaakt precies zoals deze op het scherm verschijnt.

4

De werkbalk aan de bovenkant van het hoofdvenster van WordPad gebruiken om verschillende kenmerken van de tekst te wijzigen. U kunt het lettertype, de tekengrootte wijzigen en kenmerken zoals vet, cursief of tekst onderstreepte toevoegen. Gebruik de "Bullets"-knop op de werkbalk toe te voegen een ongesorteerde lijst met items aan uw WordPad-document.

5

Gebruik het "Insert" drop-down menu de datum en tijd of een grafisch object invoegen in de hoofdtekst van uw document WordPad.

6

Gebruik het menu "Bestand" wijzigingen in uw document opslaan of afdrukken van uw document die u nodig achten.