Hoe om te leren van de Microsoft Computer Reparatie 1

Reparatie computervaardigheden zijn een gewaardeerde grondstof, zowel in de zakelijke computer-reparatie en in algemene office situaties. Hoewel er enkele fysieke verschillen tussen merken, kan software worden een ander verhaal. Microsofts bedrijfseigen besturingssystemen en software vereisen de studie van specifieke materialen, in tegenstelling tot de meer algemene informatie die hardwareondersteuning regelt. Als u hebt nooit geprobeerd om te leren van de reparatie van de computer vóór, moet deze handleiding geven u enkele nuttige tips om u te sturen op uw manier.

Instructies

1

Vertrouwd raken met de computer verband houdende jargon. Leren om te visualiseren onderdelen en problemen wanneer ze worden beschreven zal u helpen om te helpen bij reparaties, zelfs als je niet fysiek dicht bij de computer die reparaties vereist. Het zal helpen je leren om het beschrijven van de problemen en delen zonder gebruik te maken van hun namen. Als u kiest voor de computers van de reparatie voor anderen, zal deze vaardigheid nuttig als uw klant niet zo vertrouwd met de terminologie van de computer is, zoals u wellicht zijn.

2

Een persoonlijke bibliotheek van referentiematerialen maken. Wanneer u een oplossing voor een probleem vindt, schrijf het neer, sla het op uw harde schijf, bladwijzer of markeren. Sommige problemen niet zo vaak als anderen zal opduiken, en je de oplossing kan vergeten. Houden van een referentie-bibliotheek kunt u voor het uitvoeren van reparaties meer snel en rendabel.

3

Schema's te vinden. Computerfabrikanten gebruiken verschillende ontwerpen voor de daarvan afgeleide producten; Zodra een computer heeft geopend, kan je een onbekende lay-out. Schema's zijn handig als u reparaties waarvoor demontage uitvoeren. Schema's worden soms aangeduid als "service handboeken."

4

Horloge die anderen werken. Als u een computer in te voor reparaties brengen, het kan nooit kwaad om te vragen de technicus als de technicus werken kunnen volgen. De meeste technici zullen hebben geleerd trucs de afgelopen jaren dat reparaties te vereenvoudigen en verminderen van de totale doorlooptijd.

5

Praktijk reparaties. Doorverkoop winkels zijn geworden uitstekende plekken om te zoeken voor oudere computers en onderdelen. Voor een redelijk lage prijs, een computer kan worden gekocht die mei of werkt niet. Deze zijn geweldig voor reparatie praktijk en het uitvoeren van diagnostiek. Zodra u de computer hebt, kunt u zelfs het opnieuw te doneren of houdt het voor verdere studie.

6

Vertrouwd raken met de software. Microsofts propriëtaire software lijnen hebben vele boeken geschreven over hen; ze zijn meestal verkrijgbaar bij bibliotheken of voor aankoop bij boekwinkels. Computer reparatie technici zullen tegenkomen op vele verschillende softwareversies, waarvan sommige niet langer worden geproduceerd. Het is onmogelijk om een expert over elk stuk van software beschikbaar, maar de essentie zijn zeker de Microsoft Office-Suite, alle versies van Microsoft Windows en Internet-browsers en e-mailclients, zoals Internet Explorer en Outlook.

7

Aankoop van apparatuur en tijd en geld besteden aan professionele certificeringen, als je serieus over computer reparatie bent. Microsoft biedt diverse verschillende certificeringen voor technici in verschillende gebieden; CompTIA biedt verschillende universele certificeringen die niet merk-gerelateerde. De A + (plus) certificering, welke covers algemene computer reparatie en software ondersteunt, wordt beschouwd als een essentiële certificering voor een professionele technici.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd een back-up van alle gegevens voordat u software reparaties uitvoert. Er is geen excuus voor het verlies van gegevens van een gebruiker als het kan worden opgeslagen; Wanneer u gegevens van een gebruiker van het risico, riskeert u uw professionele reputatie. Controleer altijd de garantie van de computer voordat u reparaties. Als een computer nog onder garantie is, kan de garantie ongeldig door het openen voor het uitvoeren van reparaties. Als reparaties kunnen worden gemaakt door de fabrikant onder garantie, altijd profiteren. Deze stap bespaart geld voor u of uw klant. Controleer altijd de fysieke verbinding. Veel computerproblemen worden veroorzaakt door losse of losgekoppelde kabels; controleren van de kabels kan tijd besparen en reizen. Gebruik het juiste gereedschap voor de job; het is de moeite waard de extra tijd om te vinden van een goed formaat schroevendraaier om te voorkomen dat strippen van een schroef. Computer reparatie gereedschap kunnen vaak worden gekocht als kits met de meest algemeen noodzakelijke tools.
  • Werken in een open computer blootstelt je aan het risico van een elektrische schok. Altijd goede veiligheid voorzorgsmaatregelen te nemen bij het werken rond hoge spanningen. Verzekering wordt sterk aanbevolen als gevolg van de mogelijkheid van schade aan de computer of de gegevens van een gebruiker. Ongelukken kunnen gebeuren, en computer-gerelateerde ongevallen, met inbegrip van onbedoelde component schade en verlies van gegevens, kunnen worden katastrofisch.