Hoe om te legen van een aandrijving van de flits

Hoe om te legen van een aandrijving van de flits


Vooruitgang in technologie hebben geleid tot de flitsaandrijving met steeds grotere geheugen maten. Met USB-flashstation maten meer dan 32 GB lijkt het bijna onmogelijk om hen opvullen. Kleiner formaat schijven, echter kunnen opvullen vrij snel. Ongeacht de grootte van de flash drive komt er bijna altijd een moment om zich te ontdoen van de gegevens op het. Door het volgen van een paar eenvoudige stappen kunt u gemakkelijk een flash drive leegmaken.

Instructies

1

Het flashstation op een lege USB-poort op uw computer. Wees voorzichtig bij het invoegen van het station, en zorg ervoor dat u het correct gepositioneerd beschikt.

2Hoe om te legen van een aandrijving van de flits


Klik eenmaal op de "Open folder" opties op de AutoPlay-pop omhooggaande venster. Als het venster automatisch afspelen niet start, dan klik met de rechtermuisknop opnieuw op de Windows "Start" knop en selecteer de Explore"optie.

3Hoe om te legen van een aandrijving van de flits


Controleer of dat de flash drive is gemarkeerd in de sectie van de "Mappen" van het venster. Dit zal u toelaten om er zeker van alle mappen en bestanden zijn beschikbaar voor het verwijderen.

4Hoe om te legen van een aandrijving van de flits


Selecteer al het materiaal op het station door te klikken zodra op het eerste bestand of de map weergegeven en eenmaal op het laatste bestand of de map weergegeven terwijl u de shift-toets ingedrukt houdt. U zult opmerken dat alle mappen en bestanden wordt gemarkeerd.

5

Druk eenmaal op de toets "Delete" (Del). Klik eenmaal op de knop "Ja" in het pop-up venster vraagt als u zeker bent dat u wilt verwijderen van de geselecteerde items.

6

Merk op dat de flash drive van alle gegevens is leeggemaakt.