Hoe om te kopiëren van een muziek-CD naar Mac Book Pro

Hoe om te kopiëren van een muziek-CD naar Mac Book Pro


De MacBook Pro is onderdeel van de lijn van laptopcomputers beschikbaar van Apple. Een voordeel van de aankoop van een Apple computer is dat iTunes komt preinstalled op alle Macs. ITunes is een gratis softwareprogramma van Apple waarmee u kunt beheren en afspelen van alle digitale muziek opgeslagen op je Mac. ITunes maakt het bovendien gemakkelijk om muziek aan uw bibliotheek toevoegen door de aankoop van extra nummers online of importerende muziek van uw eigen CD-collectie.

Instructies

1

Klik op de ""-iTunespictogram in uw dok. Het dock is de lijst van toepassing en mappictogrammen gelegen langs de onderkant van het scherm van de MacBook Pro.

2

Plaats de CD van de muziek wilt kopiëren naar de CD/DVD-station van uw MacBook Pro.

3

Zoek de CD van de muziek aan de linkerkant van het toepassingsvenster van iTunes. De naam van de CD worden getoond onder apparaten. Klik op de muziek-CD en de nummers worden weergegeven aan de rechterkant van het iTunes-venster.

4

Kies de nummers die u importeren naar uw iTunes-bibliotheek wilt door te klikken op het selectievakje naast elke titel van het nummer.

5

Klik op 'CD importeren' in de bodem juiste hoek van het iTunes-venster om te beginnen de muziek-CD kopiëren naar uw iTunes-bibliotheek. Zodra het importeren voltooid is, wordt de CD uitwerpen door te klikken op het pictogram van de "Eject" gelegen naast de naam van de CD in het iTunes-venster.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de knop "Importinstellingen" in de bodem juiste hoek van het iTunes-venster te veranderen van het bestandstype en de geluidskwaliteit van de muziek wordt geïmporteerd.
  • Voor het opzoeken van een muziekbestand op uw computer, klik met de rechtermuisknop op de naam van de track in uw iTunes-bibliotheek en selecteer "Toon in Finder".