Hoe om te kijken gratis NFL wedstrijden Live Online

Hoe om te kijken gratis NFL wedstrijden Live Online


De National Football League (NFL) behoudt zijn status als een miljard dollar bedrijf gedeeltelijk door haar vermogen om haar programmering via partnerships met grote tv-netwerken zwaar te reguleren. Gratis toegang tot live online games zou betekenen zo veel potentiƫle omzet opgevend. Dus, er zijn zeer weinig gratis opties voor live programmering die zijn goedgekeurd door de NFL. In feite streams alleen NBC live spellen online zonder een kabel abonnement.

Echter, mensen met betaalde abonnementen op verschillende Programmeeropties hebben manieren om te gebruiken dat abonnement online games gratis bekijken op computers, tablets en smartphones.

Instructies

Horloge kostenloos op NBC

1

NBC is de enige netwerk uitzenden NFL games die streamt het spel live online zonder kabel of satelliet-abonnement. NBC toont momenteel de Sunday Night Football spel. Om het spel op uw computer bekijkt, moet u eerst zorgen dat u internettoegang hebt. Vervolgens gaat u naar http://www.nbcsports.com en klik op de "NBC Sports Live Extra" knop in de rechterbovenhoek.

2

Zodra de pagina wordt geladen, je moet op de "Watch Now" tab. Ga naar Zie de lijst van live programmering en klik op het Sunday Night Football spel. De video moet automatisch streamen.

3

NBC Sports bekijken op uw tablet of smartphone via de Extra voor Live van NBC Sports app, moet u een abonnement op een deelnemende kabel of satelliet provider. Als je dat hebt, download de gratis Extra voor Live van NBC Sports app voor iOS of Android apparaten.

4

Zodra u app opent, zult u vereist om te controleren of uw satelliet of kabel provider-abonnement. Nadat u het met succes hebt geverifieerd, moet u een lijst met de levende programmering. Selecteer het Sunday Night Football spel en geniet van.

Gebruik uw betaalde abonnement op ESPN

5

Zorg ervoor dat u een sterke internetverbinding en een kabel of satelliet abonnementsplan waarin ESPN.

6

Als je op uw computer kijkt, bezoek http://www.espn.com of http://espn.go.com. Klik op de knop in de rechterbovenhoek dat zegt, "Watch".

7

Nadat u hebt gecontroleerd uw abonnement bij een provider voor kabel of satelliet, ziet u een lijst van live-programma's op de verschillende netwerken van ESPN. Klik op het spel dat u willen zou bekijken en genieten.

8

U kunt ook NFL Games bekijken op uw tablet of smartphone via de Watch ESPN app, beschikbaar voor iOS en Android-apparaten. Gewoon downloaden van de app, Controleer uw abonnement bij uw satelliet of kabel provider en kies het spel dat u zou willen kijken.

Meld u aan voor de NFL pre-season Live

9

Alle wedstrijden van het voorseizoen kunt u bekijken door de aankoop van een abonnement op de NFL pre-season Live. Dit hoeft niet je een kabel of satelliet provider. Eerste bezoek http://preseason.nfl.com voor de aankoop van een abonnement op de service.

10

Zodra u een abonnement hebt, ga naar http://preseason.nfl.com en log in op het weergeven van elk spel.

11

U kunt pre-seizoen spelen ook bekijken op uw tablet of smartphone door het downloaden van NFL pre-season app voor iOS en Android-apparaten.

Upgrade naar NFL zondag Ticket Max

12

DirecTV abonnees kunnen NFL zondag Ticket Max toevoegen aan hun pakket voor toegang tot elke NFL game op hun computer, smartphone of tablet. Huidige DirecTV abonnees NFL zondag Ticket moeten al op hun TV, maar zal moeten upgraden om te kijken naar deze games online. DirecTV Bel of bezoek http://www.directv.com/nflsundayticket voor meer informatie en het grotere pakket kopen.

13

Zodra gekocht, kunt u inloggen met uw DirecTV gebruikersnaam en wachtwoord om naar te kijken van de spellen op uw computer.

14

U kunt ook kijken naar games via uw tablet, smartphone of gaming console door het downloaden van de app van de NFL zondag Ticket.

Log in op de NFL Network en NFL RedZone

15

De NFL Network en RedZone kanaal zijn opgenomen in veel kabel en satelliet pakketten. NFL Network uitzendingen een select aantal volledige games terwijl NFL RedZone tussen live gelijktijdige spelen tijdens momenten dat teams een hoge kans schakelt hebben van maken een scorende spelen, evenals het scoren van toneelstukken die al hebben plaatsgevonden. Hebt u een abonnement dat beide opties heeft, moet u alleen http://nflonline.nfl.com inloggen via uw provider voor kabel of satelliet te beginnen kijken naar games bezoeken.

16

Eenmaal ingelogd, klik op de "Start" knop om de streaming venster.

17

Als u wilt weergeven een van deze kanalen, gewoon downloaden van de NFL Network en/of NFL RedZone app. U zal zitten kundig voor streamen live programmering zodra u uw abonnement hebt gecontroleerd.

Tips & waarschuwingen

  • Streaming video van hoge kwaliteit kan veel accu-energie, en live spelen een paar uren vergen. Zorg ervoor dat uw apparaten genoeg hebt of levensduur van de batterij of zijn aangesloten op een voedingsbron.
  • Een internet-zoekopdracht kan leiden u naar diverse sites waarmee dat u voor het streamen van live spellen gratis die niet in dit artikel worden vermeld. Deze sites zijn niet verbonden met de NFL op geen enkele manier. Video van deze sites zijn vaak vol met advertenties, pop-ups, of zelfs virussen. De video kwaliteit en de gebruikerservaring kan ook heel slecht zijn. Zelfs als u in staat naar stream wedstrijden van deze plaatsen bent, is er geen garantie dat uw bron legaal is.