Hoe om te kalibreren van een Xbox-Controller voor Windows Vista

Als u wilt kalibreren uw draadloze Xbox 360 controller te werken met uw Microsoft Windows Vista-computer, hoeft je alleen een vrije nut reeds geïnstalleerd in het besturingssysteem te gebruiken. Wanneer u een domeincontroller kalibreert, toewijzen u specifieke acties aan bepaalde knoppen op het apparaat. Hierdoor kan u de controller gebruiken op eender welk spel van PC dat controllers naast toetsenbord van de computer ondersteunt.

Instructies

1

Klik op "Start".

2

Klik op "Control Panel".

3

Open het pictogram "Game Controllers". Dit is de utility in Windows Vista die u toelaat om externe spelbesturing kalibreren. Klik in het hoofdvenster op "XNA Gamepad." Deze aanbieding vertegenwoordigt uw Xbox 360-controller. Klik in het venster "XNA Gamepad" op 'Eigenschappen'. Dit opent een nieuw venster van "Eigenschappen" over bovenkant van het bestaande venster op de Vista-computer. Klik op het tabblad "Instellingen" in dit venster, gevolgd door de 'Calibreer'-knop.

4

Volg de aanwijzingen in de wizard "Game Controller kalibratie" dat op het scherm verschijnt. Klik op "Next" en volg de aanwijzingen. Bijvoorbeeld, als u wilt kalibreren de "Up", Down,""Left"en"Right"pijlknoppen op uw Xbox 360-controller, zal u worden verteld door de wizard die knoppen drukken. Zodra u dat doet, klik op "Volgende" en druk op de volgende reeks van knoppen op de controller.

5

Klik op "Toepassen" om te voltooien.