Hoe om te huren een Software Development bedrijf

Softwareontwikkeling is een van de grote uitdagingen van het moderne bedrijfsleven. Hoewel een aantal succesvolle bedrijven hebben ontwikkeld turnkey-toepassingen voor gebruik in de zakelijke wereld, is het niet ongebruikelijk om te stuiten op taken die zou beter worden gediend door een dedicated oplossing. Vandaag kiezen een aantal Amerikaanse bedrijven om te huren software-ontwikkeling bedrijven die vloeistof, intuïtieve en beveiligde software op een begroting leveren kunnen.

Instructies

Uw behoeften

1

Spreken met uw managementteam over de ideale software-oplossing. Of het nu voor gegevensbeheer, financiën of client bijhouden, is het belangrijk om te zoeken naar de inbreng van mensen die die software op een dagelijkse basis gebruiken.

2

Bespotten van een aangepast programma op papier dat biedt de onderneming die u huren een kale architectuur om mee te werken. Hebt u weinig of geen ervaring in softwareontwerp, zomaar samen een lijst van de functies die u nodig hebt.

3

Maak specifieke tijd en doelstellingen van de begroting gaan in dit proces, zodat u niet worden overtuigd om te investeren in oplossingen die kun je niet veroorloven. Het is niet ongebruikelijk voor software-ontwikkeling bedrijven om te veranderen van hun begroting prognoses als een project gaat vooruit, dus wees zo specifiek mogelijk vanaf dag één.

4

Een overzicht van uw beveiligingswensen zo aandachtig als je kunt en maak deze eisen voorop in het onderhandelingsproces.

Huren van de beste

5

Genereren een verloren van software ontwikkeling specialisten die hebben gewerkt met ten minste één bedrijf in uw sector. Als u niet kunt een goede match vinden, spreken met top-ranked diensten in binnen- en buitenland over wat zij geloven dat zij kunnen bieden.

6

Zoeken en monsteroplossingen software verkrijgen zodat u kunt zien het werk "in actie." Vaak slechts een paar minuten van knutselen is alles wat u nodig hebt om een bepaling over welk bedrijf u liever te maken.

7

Streven naar alle verwijzingen en gedetailleerde vragen over communicatie, timing, begroting en ondersteuning. Voorafgaande klanten kunnen worden uw beste bron van informatie.

8

Ontwikkelen schatting in overleg met de onderneming u huren en verwachten van elke termijn moet worden voldaan. Als om het even wat laat aankomt of onvolledig, zult u willen hebben ingebouwde garanties die de prijs niet kunt wijzigen.

Tips & waarschuwingen

  • Stick met bedrijven die zich hebben bewezen met andere bedrijven in uw sector.
  • Test alles meerdere malen voordat het wordt geïmplementeerd en geïntegreerd met uw vitale gegevens.
  • Niet huren overzeese leveranciers die niet beschikbaar zijn wanneer u ze nodig hebt.
  • Vergeet niet dat je krijgt wat je betaalt voor--soms de goedkoopste oplossingen diep ontbreken in kwaliteit
  • Doe niet blind vertrouwen in ieder software ontwikkelingsbedrijf, ongeacht hoe gerenommeerde. Toezicht is van essentieel belang.