Hoe om te herstellen van Windows XP toegankelijkheid keuzes

Windows XP wordt geleverd met vele mogelijkheden. Enkele van de meest gebruikte functies zijn de toegankelijkheid keuzes. Echter, zoals de meeste andere dingen in de XP-besturingssysteem, deze keuzes kunnen worden verwijderd per ongeluk of door een spyware/adware-programma. Terwijl het herstel van deze opties kan moeilijk zijn als u niet zeker weet hoe om te gaan doen, is er een eenvoudige methode voor het herstellen van Windows XP toegankelijkheid keuzes.

Instructies

1

Klik op "Start", "Instellingen" en "Control Panel.

2

Dubbelklik op "Toevoegen of wegnemen programma."

3

Klik op ' toevoegen/verwijderen Windows Components' en de Wizard Windows-onderdelen start.

4

Schakel de selectievakjes naast "Wizard Toegankelijkheid," "Vergrootglas," "Verteller," "toetsenbord op scherm" en "Utility Manager" binnen het onderdeeloverzicht. Al deze zijn een onderdeel van de keuzes die toegankelijkheid en elk moeten worden teruggezet om toegankelijkheid keuzes worden hersteld.

5

Klik op "OK" en klik op "Volgende".

6

Plaats de CD-Rom van Windows XP als daarom wordt gevraagd door de installer en klik op 'OK'.

7

Klik op "OK" om te zoeken naar uw Windows XP-bestanden en selecteer vervolgens "Browse" en ga naar het cd-rom-station en vervolgens de map "I386".

8

Klik op "Finish" om te voltooien van het herstel van uw Windows toegankelijkheid keuzes.

9

Klik op "Start", "Afsluiten", en "Restart." Nadat de computer opnieuw is opgestart, verschijnt de toegankelijkheid keuzes weer in het deelvenster Beheer.

Tips & waarschuwingen

  • Niet toevoegen of onderdelen verwijderen die u niet zeker weet over. U kunt denken dat het is veilig om te verwijderen van een bepaalde component wanneer, in werkelijkheid, het is eigenlijk iets die moet u wellicht. Dat is waarom het een goed idee om te zwaar is een component onderzoek voordat toe te voegen of te verwijderen.