Hoe om te herstellen van Windows XP-Games

Hoe om te herstellen van Windows XP-Games


Windows XP wordt geleverd met een verscheidenheid van vooraf geïnstalleerde games, waaronder FreeCell, harten, Mijnenveger, Pinball, Patience en Spider Solitaire. Als u deze spellen is verwijderd omdat u niet langer geïnteresseerd waren in hen, maar plotseling hen terug op uw computer wilt, kunt u ze snel met behulp van de installatie-CD van Windows XP herstellen. Windows XP maakt gebruik van een easy-to-use installatiewizard waarmee u alle te herstellen of specifieke spelletjes.

Instructies

1

Plaats uw installatie-CD van Windows XP in het CD/DVD-ROM-station. Klik op de Windows "Start"-menu en klik op de "Control Panel".

2

Dubbelklik op de "Toevoegen of wegnemen programma" ter lancering van het venster van de geïnstalleerde programma's. Klik op "Windows-onderdelen toevoegen/verwijderen" en klik op "Bureau-accessoires en hulpprogramma's" (de woorden, niet het selectievakje).

3

Klik op "Details". Klik op de "Games" checkbox. Selecteer de spellen die u wilt installeren op uw computer. Als u het vinkje uit sommige van de spellen die momenteel op uw computer is geïnstalleerd, verwijdert Windows XP hen. De installatie-CD installeert de Windows XP-games opnieuw.