Hoe om te herstellen van pictogrammen in Windows XP

Soms zet u op uw computer nadat het onjuist wordt afgesloten en de pictogrammen op het bureaublad ontbreekt of blik verschillende zijn. U moet niet te veel zorgen over het. Het besturingssysteem is niet teruggekeerd naar een eerdere versie. Het doet gewoon wat het beste is om te herstellen van een schok is. Volg deze instructies om te vervangen die lelijke prehistorische Windows iconen uit de jaren 1990 met de vrij kleine XP pictogrammen.

Instructies

Deze pictogrammen terug te brengen

1

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad, en een drop-down-lijst zal verschijnen. Klik op 'Eigenschappen'.

2

Klik op de "Desktop" tab in het venster "Eigenschappen voor beeldscherm".

3

Op de "Desktop" scherm, klik op "Aanpassen bureaublad..."

4

Controleer in het venster dat zegt "De pictogrammen van de Desktop", elk van de pictogrammen die u wilt weergeven op uw bureaublad.

5

In het vak onder het vak "bureaubladpictogrammen", klik op elk pictogram en u kunt het pictogram ook aanpassen door te klikken op "Wijzigen pictogram..." of u kunt het pictogram herstellen door te klikken op "Restore Default."

6

Klik op "OK" om het "Aanpassen bureaublad..." scherm sluiten en terugkeren naar het tabblad "Bureaublad" op het scherm "Eigenschappen voor beeldscherm".

7

Klik op "Apply" en wacht totdat de wijzigingen worden van kracht, en klik dan op "OK" om te sluiten van het scherm "Eigenschappen voor beeldscherm". Uw pictogrammen moeten worden teruggezet.