Hoe om te herstellen van luidsprekers met werk voor een Computer

Hoe om te herstellen van luidsprekers met werk voor een Computer


Wanneer computerspeakers stoppen met werken volledig op elke desktop of laptopcomputer, er is een probleem met de verbinding of een instelling in de computerwereld. Zelden sprekers gewoon stoppen met helemaal geen geluid maken. Zelfs beschadigde sprekers sneeuw-achtige audio maken en crackle bij gelegenheid (als dit het geval bij de luidsprekers is, moet u nieuwe). Het oplossen van problemen met proces duurt slechts een paar minuten en, eenmaal voltooid, de luidsprekers gaat weer goed met de computer.

Instructies

1

Controleer de kabelverbinding loopt van de luidsprekers in de "Line Out"-poort op de computer. Als de kabel niet volledig op de computer geplaatst is, gaan de sprekers niet produceren de audio van het systeem.

2

Sluit de luidsprekers op een lokale stopcontact. De meeste sprekers vereisen een soort van een stroomaansluiting. Als de luidsprekers niet een vergoeding van de macht ontvangt zijn, is er een probleem met het stopcontact. Haal de luidsprekers uit de huidige stopcontact en sluit deze dan met een ander stopcontact.

3

Dubbelklik op het audio-pictogram in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Schakel elke optie die kan worden gedempt.

4

Schuif de audio optie besturingselement bars tot verhoging van het volume. Als het geluid te ver naar beneden is, is het onmogelijk om het geluid gemaakt door de luidsprekers.

5

Klik op de "Start"-menu, en selecteer "Control Panel". Kies het pictogram van de opties "Geluid", en kies vervolgens het afspelen apparaat pull-down menu. Selecteer de "Line Out"-verbinding om ervoor te zorgen dat de audio wordt afgespeeld via de aangesloten luidsprekers.