Hoe om te herstellen van een verwijderd bestand in Windows XP met Freeware

Hoe om te herstellen van een verwijderd bestand in Windows XP met Freeware


Windows XP is een Microsoft-besturingssysteem dat Vista er aan voorafging. Veel mensen gebruiken nog steeds XP Hoewel Windows 7 het nieuwste besturingssysteem is. De eerste stap voor het herstellen van een verwijderd bestand is om te kijken in de Prullenbak. Als u de Prullenbak geleegd, dan is de enige manier om de bestanden te herstellen is met de software van de terugwinning van de gegevens. Er zijn vele data recovery programma die vrij zijn en een persoon moet beginnen met deze alvorens ze naar de vergoeding-gebaseerde data recovery programma.

Instructies

1

Vind gratis data recovery software op CNet.com of andere downloadsites.

2

Download het softwareprogramma dat u wilt gebruiken. Installeer het op uw computer door de aanwijzingen op het scherm richtingen.

3

Open het programma. Volg de instructies op het scherm voor het scannen van de harde schijf. De software produceert een lijst van verwijderde bestanden.

4

Zoek in de lijst van verwijderde bestanden. Zoek het bestand dat u wilt terugzetten.

5

Klik op het bestand dat u wilt herstellen en vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand. Er wordt een menu weergegeven.

6

Zoeken voor "Restore" of "Opslaan" of andere soortgelijke opdracht. Klik op het. Het bestand wordt teruggestuurd naar de oorspronkelijke map.