Hoe om te herstellen van een USB-poort in Windows XPAls u problemen met Microsoft Windows XP van de computer USB-poorten ondervindt, zijn er een paar methoden om te proberen voordat je toevlucht nemen tot de geavanceerde probleemoplossing proces de problemen op te lossen. Als deze oorspronkelijke methoden niet werken, kunt dan u verwijderen en opnieuw installeren van de USB-controllers.

Instructies

Eerste methoden

1

Koppel en sluit het USB-apparaat weer.

2

Bezoek de website van de apparaatfabrikant voor informatie over een stuurprogramma, als de computer automatisch gevraagd of u voor een.

3

Voer de Windows Update om de nieuwste updates en fixes voor Windows XP installeren. Sluit het USB-apparaat weer als de installaties voltooid zijn. Als u bestandstests niet slaagt, raadpleegt u sectie 2 hieronder.

Geavanceerde methoden

4

Klik op "Start" en vervolgens "Run".

5

Typ "sysdm.cpl" in het vak "Openen" en klik op 'OK'.

6

Klik op de knop "Apparaatbeheer" in het tabblad "Hardware".

7

Klik op het plusteken (+) links van de "Universal Serial Bus-Controllers" uit te breiden.

8

Klik met de rechtermuisknop op elk apparaat in de uitgevouwen lijst, en klik vervolgens op "Verwijderen" om ze te verwijderen een tegelijk.

9

Start de computer opnieuw.

10

Sluit uw USB-apparaten opnieuw, en laten installeren. Vervolgens sluit degene die u wenst te gebruiken, en het testen om te zien dat het goed weer werkt.