Hoe om te herstellen van een Toshiba Satellite Laptop naar fabriek

Als uw Toshiba Satellite laptop vreemd gedraagt is, misschien Windows beschadigd is geraakt en moet een nieuwe installatie. Ongeacht de reden, als u wilt uw Toshiba Satellite terugzetten naar fabrieksinstellingen?, allen het neemt is een beetje tijd en een beetje werk.

Instructies

Restauratie

1

Sluit de AC adapter aan uw Toshiba Satellite laptop en op de netvoeding.

Zet uw Toshiba laptop. Open het cd-rom-station en plaats diskette 1 van uw toestel Toshiba Recovery schijf. Houd de machtsknoop tot uw Toshiba laptop bevoegdheden uit.

2

Schakel uw laptop weer in. Druk op "F12" op het scherm van de laars van Toshiba voor toegang tot het opstartmenu wordt weergegeven.

Markeer uw CD-ROM-/ DVD-station met behulp van de pijltoetsen. Druk op "Enter" om op te starten vanaf de herstelschijf. Meerdere berichten verschijnt op het scherm als de software laadt.

3

Een grote waarschuwing verschijnt met de mededeling dat alle gegevens op de vaste schijf worden verwijderd en herschreven. Het zal vragen als u een back-up van alle belangrijke gegevens. Klik op de knop "ja" om door te gaan, als u een back-up van al uw belangrijke gegevens.

4

Het volgende venster geeft u twee keuzes. De eerste keuze is een fundamentele herstel van fabriek standaard software, die uw Toshiba Satellite laptop naar de out-of-box fabriek staat herstellen zal.

Selecteer het eerste keuzerondje en klik op "Next."

5

Het volgende venster geeft u drie opties, waarvan er twee voor geavanceerde configuraties zijn. Selecteer het eerste keuzerondje om te herstellen van uw Toshiba laptop naar de out-of-box staat en klik op "Volgende".

Dit venster waarschuwt u dat alle partities worden gewist en alle gegevens op de vaste schijf verloren. Klik op "Next" om te beginnen met het herstel.

6

Uw Toshiba Satellite zal nu weer in de fabriek standaard staat. Een tijdindicator zal laten zien hoeveel tijd is verstreken, en hoeveel tijd is nog in het proces.

Plaats de tweede recovery schijf wanneer de laptop het vraagt en klik op "OK" om door te gaan.

7

Klik op "Finish" wanneer de laptop u vertelt dat het herstel voltooid is. De schijf wordt geopend. Verwijder uw recovery schijf zoals de laptop opnieuw opgestart.

8

Luisteren naar de muziek als Microsoft dankt u voor de aankoop van uw Toshiba Satellite met Microsoft Windows. Klik op "Next."

9

Lees de voorwaarden van Microsofts eindgebruiker gebruiksrechtovereenkomst (EULA). Als u de bepalingen accepteert, selecteert u het keuzerondje "Ja, ik ga akkoord". Klik op "Next."

10

Markeer het eerste radio-knop welk says "Help mijn PC te beschermen door het inschakelen van automatische updates nu." Klik op "Next."

11

Klik op "Skip" Voorkom opzetten van netwerkinformatie. Microsoft zal pauzeren terwijl het controleren van uw Toshiba's verbinding met het Internet. Klik op "Overslaan" om te voorkomen dat het instellen van een internetverbinding nu.

12

Markeer de twee keuzerondjes met het label "Nee, niet op dit moment" om te voorkomen dat registreren met Toshiba en Microsoft. De laptop zal herinneren u te registreren op een latere datum, die u krijgt tijd om uw persoonlijke instellingen te configureren. Klik op "Next" om door te gaan.

13

Typ uw naam in het eerste vak van de gebruiker met de label "Uw naam". Klik op "Next."

Microsoft nogmaals onze dank, complimenten voor de voltooiing van de installatie. Klik op "Finish" om de wizard te sluiten.

14

Log in en geniet van uw Toshiba Satellite Laptop, onlangs hersteld naar fabrieksinstellingen?.

Tips & waarschuwingen

  • Wissen van de harde schijf in stap 5 als u van plan bent om te geven of uw Toshiba Satellite laptop te verkopen aan iemand anders. Dit zal ervoor zorgen dat ze niet kunnen uw persoonlijke gegevens met harddisk recovery utilities stelen. Deze methode duurt veel langer dan een standaard herstel, echter.
  • U moet handmatig opnieuw installeren ieder terts-verschijnende partij programma en hardware ge├»nstalleerd nadat u uw Toshiba Satellite laptop gekocht. Dit proces wordt alleen de laptop hersteld naar fabrieksinstellingen kant-en-klare?.
  • Back-up van alle belangrijke gegevens voordat u begint met het herstelproces. Alle zullen links op de laptop gegevens verloren gaan tijdens de herstelprocedure.