Hoe om te herstellen van een Toshiba Notebook

Toshiba biedt een herstelfunctie die u nuttig vinden kunt als u niet kunt oplossen van een fout van het systeem. Gebruik de functie herstellen als uw laptop is geïnfecteerd met een virus dat handmatig of met behulp van een anti-malware-programma kan niet worden verwijderd. Het herstelproces in wezen brengt uw laptop naar de fabrieksinstellingen en de oorspronkelijke configuratie. Houd er rekening mee dat uw Toshiba laptop herstellen zal veeg uit alle bestaande gegevens en informatie, dus back-up uw belangrijke bestanden op een externe harde schijf of een flash drive voordat u deze taak uitvoert.

Instructies

1

Plaats de Toshiba Recovery schijf in uw CD/DVD-ROM-station. Dit was aan u verstrekt wanneer u uw Toshiba laptop gekocht. Als u het niet kunt vinden, neem dan contact op met de winkel van waar je de laptop gekocht.

2

Start opnieuw op uw Toshiba laptop.

3

Druk op de "F12" toets ingedrukt tijdens het opstarten totdat u worden genomen om het menu opstartopties.

4

Gebruik uw pijltjestoetsen om te wijzen op de optie "CD/DVD." Druk op "Enter" toets. Dit zal opnieuw opstarten uw Toshiba laptop en starten vanaf de herstelschijf.

5

Gebruik uw pijltoetsen om te markeren "Restore Factory Settings" wanneer u Toshibaâ Recovery menu zien.

6

Volg de aanwijzingen op het scherm begeleide instructies tot het einde van de restauratieproces.

7

Het herstelschijf uitwerpen wanneer het herstelproces is voltooid. Druk op een toets om te lanceren uw standaard Windows-besturingssysteem.