Hoe om te herstellen van een Toshiba aan fabriekHet is gebruikelijk om een computer terug naar de fabrieksinstellingen te herstellen nadat een virus of andere malware heeft het systeem binnengevallen en veroorzaakt om te stoppen met het goed functioneert. Veel fabrikanten omvatten de schijf voor het terugzetten van een systeem of voorzien van aanwijzingen voor het maken van een hersteldiskette om te helpen de klant het systeem herstellen. Gebruikers kunnen ook een Toshiba zonder een schijf voor het terugzetten herstellen. Herstel van een Toshiba laptop terug naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen worden alle gegevens die momenteel op de computer gewist.

Instructies

1

Macht van de Toshiba computer.

2

Druk op de "Power" knop om het apparaat weer inschakelt. Gelijktijdig, druk op de toets '0'. Houd beide knoppen ingedrukt totdat de computer begint geluidssignaal moet. Dit zal het starten van het verzoek om het systeem te herstellen.

3

Klik op "Ja" wanneer gevraagd door de Toshiba om het systeem te herstellen.

4

Klik op de optie "Herstel van fabriek standaard Software" en klik op de knop "Volgende".

5

Klik op de optie "Herstellen naar de staat van de out-of-box" en klik op "Volgende" om te starten van Systeemherstel.

Tips & waarschuwingen

  • Hebt u een recovery-schijf, kan u het in de computer plaatst. Daarna volg de aanwijzingen op het scherm van herstellen.