Hoe om te herstellen van een dumpbestand

Het besturingssysteem creëert een crashdump-bestand wanneer het verplettert. Het geheugendumpbestand bevat informatie over de computer toen het neerstortte; het gaat hierbij om welke drivers werden geladen, de procesinformatie voor het proces dat gestopt, en het foutbericht "Stop". Behandeling van een dumpbestand kan zinvol zijn om te bepalen wat precies de oorzaak van uw computer crasht. Als u een dumpbestand voor het per ongeluk verwijdert, kunt u deze terugzetten met behulp van om het even wie van de drie data recovery programma vermeld in bronnen, die je gratis online kunt downloaden.

Instructies

1

Een crashdump-bestand herstellen door het downloaden van een gratis programma zoals Smart Recovery 4.5, EASEUS of FileRestorePlus. Installeren en uitvoeren van het programma op uw computer.

2

Wanneer het programma u een station te kiezen vraagt, kies de harde schijf als de locatie moet worden gescand. Het programma scant via de drive en verwijderde items, met inbegrip van dumpbestanden zoeken. Het programma zal dan een lijst van alle verwijderde bestanden produceren.

3

Selecteer de crashdump-bestanden die u wilt herstellen naar de harde schijf van uw computer. Klik op hen, en het programma zal de bestanden terug naar uw computer.

Tips & waarschuwingen

  • Voer een Schijfdefragmentatie van tijd tot tijd te houden van uw computer soepel.
  • Zet u niet uit uw computer tijdens het uitvoeren van een data recovery programma omdat dit kan bederven de crashdump-bestanden die u wilt terugzetten.