Hoe om te herstellen van een Acer 6930 zonder een schijf

Hoe om te herstellen van een Acer 6930 zonder een schijf


Als er iets mis is gegaan met de versie van Windows is geïnstalleerd op uw laptop-computer van Acer 6930, hoeft u niet een herstel-CD van Windows om te herstellen van uw machine te functioneren. De 6930 heeft een ingebouwde herstelpartitie die voor deze exacte doel kan worden gebruikt. U kunt gemakkelijk deze herstelpartitie terwijl uw computer opwaarts schoen zit.

Instructies

1

Druk op de toetsen van de "ALT" en "F10" terwijl uw Acer 6930 om te starten ingebouwde terugwinningsnut van de computer wordt opgestart.

2

Selecteer de optie "Herstellen". Deze optie kunt u opnieuw installeren van Windows op de voorgrond Vensters die van uw computer oplossen zal zonder beschadigen of verwijderen van uw persoonlijke bestanden.

3

Selecteer "Next" om te lezen een waarschuwingsscherm detaillerend het exacte proces dat staat te gebeuren op uw Acer 6930.

4

Klik op "Finish". Uw Acer 6930 zal het herstellen van de versie van Windows die is geïnstalleerd op de juiste volgorde van de werken. Wanneer dit proces is voltooid, uw Acer 6930 zal automatisch opnieuw opstarten, en kunt u uw computer opnieuw.