Hoe om te herstellen van de standaardinstellingen Windows Media Player

Hoe om te herstellen van de standaardinstellingen Windows Media Player


Microsoft Windows Media Player is de eigen multimedia jukebox voor het Windows-besturingssysteem. Het programma heeft veel voordelen; het maakt het gemakkelijk om statistische en rewatch al uw favoriete video's, en voorziet in de oprichting van afspeellijsten met muziek. Het programma is echter misschien ook klantgericht; Windows Media Player is buggy, en tooling rond met de programmaopties kan laat de speler helemaal niet meer functioneert, waardoor resetten van het programma standaardopties nodig.

Instructies

Systeemherstel - de waterdichte methode

1

Volg deze instructies als u Windows XP uitvoert. Klik op "Start" en selecteer "Alle programma's." Klik op "Accessoires" en kies "System Tools." Selecteer in het pop-upmenu, "Systematiek weergeven". Klik "Weergeven mijn systematiek een eerdere status" en klik op "Next." In het volgende menu, kies een herstelpunt; Zorg ervoor dat u een tijd voordat u uw Windows Media Player-instellingen hebt aangepast. Uw instellingen voor Windows Media Player zal terugkeren naar de status die ze op het geselecteerde punt in de tijd hadden, net als de instellingen voor alle andere programma's.

2

Volg deze instructies als u werkt met Windows Vista of 7. Klik op "Start" en klik in het zoekvak. Typ "systematiek weergeven" en "Systematiek weergeven" Selecteer uit de programma'slijst. Kies "systeembestanden en instellingen terugzetten" in het popup-menu, en kiest u een punt in de tijd die u zou willen herstellen van uw systeem. Nogmaals, zorg ervoor dat u een tijd voordat u uw Windows Media Player-instellingen gewijzigd.

3

Open Windows Media Player nadat u uw systematiek weergeven hebt. Nu moet het functioneel. Als het niet, gaan naar deel 2.

Secundaire methoden

4

Gebruik deze methode als u Windows XP uitvoert. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Kies "Toevoegen of wegnemen programma," Selecteer Windows Media Player in het menu en klik op "verwijderen". Installeer de software in Windows XP; een downloadlink vindt u in de sectie bronnen.

5

Gebruik deze methode als u werkt met Windows Vista of 7. Deze methode moet u een gebruikersaccount hebt, verwijderen zodat het alleen wordt voorgesteld voor degenen die hebben onlangs begonnen met het gebruik van hun computers. Klik op "Start", kies "Control Panel" en selecteer "User Accounts". Klik op 'Toevoegen of verwijderen gebruikersaccounts' en selecteer 'Een nieuwe Account maken'. Typ de naam van uw nieuwe account en log in. Windows Media Player hebben de standaardinstellingen in deze nieuwe account. Zorg ervoor dat alle andere programma-instellingen naar uw wens; aanpassen Zodra u tevreden met uw nieuwe account bent, voel je vrij om het verwijderen van uw oude one.

6

Open Windows MediaPlayer. Met behulp van beide methoden, worden Windows Media Player teruggezet op de standaardinstellingen.