Hoe om te herstellen van de bestanden van mijn oude systeem terugzetten

Herstellen bestanden zijn gemaakt in Windows elke keer dat u uw besturingssysteem bijwerken, software installeren of toepassing hotfixes suppled door Microsoft. Deze herstellen punten worden gebruikt om te herstellen van de systeeminstellingen in geval iets mis gaat met de update of software-installatie. Windows heeft een wizard waarmee u de systeembestanden terugzetten op uw computer toepassen. Dit kunt registerfouten of systeembestanden beschadigd door wijzigingen op de computer oplossen.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" rrb en klik op "Control Panel". Typ "systematiek weergeven" naar het Control Panel van zoektocht tekst vogelhuisje. Dit brengt een koppeling voor de wizard Systeemherstel. Klik op de link om het te starten.

2

Selecteer "Kies een ander herstelpunt" om te kiezen welk bestand u wilt gebruiken. Klik op "Next." Klik op een dossier herstellen punt in de lijst met herstelpunten. Als u onlangs software die problemen op uw computer veroorzaakt hebt geïnstalleerd, kunt u de meest recent gedateerd bestand kiezen. Nadat u op een klikt, klikt u op "Volgende".

3

Controleer uw gekozen instellingen in de review en het overzichtsscherm. Klik op "Finish" om uw wijzigingen te voltooien en de bestanden terugzetten op uw computer.