Hoe om te herstellen van Audio in Windows XP Professional

Het besturingssysteem Windows XP Professional verbindt met de hardware in uw computer met behulp van stuurprogramma's. Stuurprogramma's zijn speciale computerbestanden die de taal van de hardware van apparaten vertalen zoals audio kaarten zodat besturingssystemen kan begrijpen en bedienen van de apparaten. Als u hebt per ongeluk verwijderd het audio stuurprogramma voor uw geluidskaart of als een virus of andere kwestie het stuurprogramma is beschadigd, kunt u opnieuw installeren en herstellen van audio in Windows XP Professional met behulp van Apparaatbeheer.

Instructies

1

Klik op de knop "Start" en klik op 'Uitvoeren'. Hiermee opent u het dialoogvenster uitvoeren.

2

Typ devmgmt.msc in het tekstvak naast de "Open" en klik vervolgens op de knop "OK". Hiermee opent u de Device Manager.

3

Dubbelklik op het pictogram van het "Geluid, video en games controller" in de lijst met items in de structuur van het apparaat. Hierdoor zal het audiopictogram weergegeven in de lijst met sub.

4

Met de rechtermuisknop op het pictogram van de audio, en klik op "Update Driver" in het contextmenu. Hiermee opent u de wizard stuurprogramma bijwerken.

5

Volg de instructies van de wizard en klik op "OK" wanneer de wizard is voltooid. Zet uw computer uit en start het programma opnieuw. U zal de audio in uw installatie van Windows XP Professional hebt teruggezet.