Hoe om te herstellen een Acer Aspire Netbook

Hoe om te herstellen een Acer Aspire Netbook


De Acer Aspire heeft een recovery managementsysteem op een verborgen partitie op de systeemschijf "D:". Deze partitie back-up van uw harde schijf en biedt de noodzakelijke hulpmiddelen om het systeem te herstellen in het geval van een storing van het systeem. De Acer Aspire kunnen worden teruggezet met behulp van de herstel-cd's of door het selecteren van de e-schijf optie waarmee het apparaat met de dezelfde herstelinformatie als de fysieke schijven te herstellen. Recovery CD's moeten worden opgesteld door de eigenaar van de Aspire voordat het systeem moet worden hersteld.

Instructies

Herstellen van Acer met een E-Disc

1

Herstart de Acer Aspire Laptop.

2

Zowel de "ALT" en "F10" sleutels raken, net als het systeem begint opnieuw op te starten om te beginnen de optie voor terugzetten.

3

Voer het wachtwoord van de Acer wanneer daarom wordt gevraagd door het beheersysteem van herstel. Als u geen wachtwoord hebt, voer het standaardwachtwoord van zes-nullen (0,0,0,0,0,0).

4

Kies de optie "Herstelacties" en selecteer "Next."

5

Selecteer de optie voor terugzetten. Er zijn verscheidene beschikbaar met inbegrip van een volledige "systematiek weergeven" en "Reinstall toepassing/Drivers." De Aspire zal nu zichzelf herstellen. Volg eventuele aanvullende instructies op het scherm.

Recovery schijf

6

Plaats de eerste recovery schijf in het CD- of DVD-ROM-station. Start opnieuw op de Acer Aspire met de recovery schijf nog in het station worden geplaatst. Wanneer het systeem opnieuw wordt opgestart, detecteert het de recovery schijf.

7

Kies uw taalvoorkeur wanneer daarom wordt gevraagd en selecteer "HDD volledige herbouwen." Wanneer ertoe aangezet, verwijder de eerste schijf.

8

Plaats de tweede recovery schijf en klik op 'OK'. Druk op "OK" om ook het installeren van het besturingssysteem weergegeven en "OK" om het akkoord gaat met de gebruiksrechtovereenkomst.

9

Selecteer de partitie die moet worden gebruikt tijdens het herstelproces. (Acer raadt het gebruik van de bestaande partitie.) Het systeem zal beginnen te herstellen zelf. Wanneer deze voltooid is, verwijder de tweede recovery schijf en plaats de schijf "Systeem". Het systeem wordt herstart zelf.

10

Verwijder de schijf "Systeem" wanneer gevraagd en druk vervolgens op de spatiebalk om het restauratieproces te voltooien.