Hoe om te fuseren met FLV-bestand gratis Editor

Flash-video's worden verspreid als FLV-bestanden. Om te openen en FLV-bestanden streamen, moeten gebruikers gewoon laden van de video in een media player-toepassing. Maar als het gaat om FLV-bestanden wijzigen, gebruikers meer geavanceerde software nodig hebben. Moyea FLV Editor Lite is een gratis bewerkingstoepassing die kan worden gebruikt voor het samenvoegen van FLV-bestanden. Maar Andy van FLV Joiner en gratis AVI/MPEG/WMV/MP4/FLV Video Joiner zijn twee voorbeelden van freeware die zijn aangebracht in het samenvoegen van de media.

Instructies

Moyea FLV Editor Lite

1

Lanceren van Moyea FLV Editor Lite (zie bronnen). Ga naar het tabblad "Importeren" en selecteer "FLV." Zoeken naar de FLV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te importeren in het programma.

2

Sleep de FLV-bestanden zijn geïmporteerd naar de tijdlijn van de clip. Schik de video's in een gewenste volgorde door ze te selecteren en hen bewegen.

3

Ga naar het tabblad van de "Export" en selecteer "FLV" naar de video te coderen met de samengevoegde FLV-bestanden. Een bestandscontrole van het programmeren van exporteren zal verschijnen. Specificeert u een opslaglocatie voor de video met de samengevoegde FLV-bestanden in het veld "Uitvoer map". Voer een titel van de video in het veld "Exporteer bestandsnaam".

4

Klik op de "Start" knop om de video te coderen met de samengevoegde FLV-bestanden. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media is aangemaakt. De video wordt weergegeven in de map.

Andy van FLV Joiner

5

Lanceren van FLV Joiner (zie bronnen). Klik op de knop 'Toevoegen' en zoek naar de FLV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te importeren in het programma.

6

Schik de geïmporteerde FLV-bestanden in een gewenste volgorde programmeren. Kies een losstaande video en het verplaatsen door te klikken op de omhoog en pijl-omlaag.

7

Klik op de knop "Join" Codeer de video met de samengevoegde FLV-bestanden. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media is aangemaakt. Klik op het pictogram "Output" toegang tot de video in de opslaglocatie.

Gratis AVI MPEG WMV MP4 FLV Video Joiner

8

Start Gratis AVI MPEG WMV MP4 FLV Video Joiner (zie bronnen). Klik op de knop 'Toevoegen Video' en zoek naar de FLV-bestanden in het bestand selectie venster. Selecteer de items en klikt u op de knop "Openen" om te importeren in het programma.

9

De geïmporteerde FLV-bestanden in een bepaalde volgorde rangschikken. Kies een losstaande video en het verplaatsen door te klikken op de knoppen "Omhoog" en "Omlaag". Klik op "Next."

10

Specificeert u een opslaglocatie voor de video met de samengevoegde FLV-bestanden in het veld "Output". Selecteer een gewenste uitvoerindeling voor de media. Om te behouden de native Flash video-indeling, klikt u op het pictogram "Naar FLV".

11

Klik op de knop "Join Now" om te coderen van de video met de samengevoegde FLV-bestanden. Een bevestigingsbericht verschijnt wanneer de media is aangemaakt. Klik op de link "Open Folder" toegang tot de video in de opslaglocatie.