Hoe om te defragmenteren systeembestanden van Windows 7

Fragmentatie is wanneer de bestanden voor een programma niet in hetzelfde gebied van de harde schijf van uw computer. Wanneer de bestanden niet in dezelfde regio, wordt uw computer heeft harder werken om te zoeken en lees de bestanden, wat resulteert in lagere operationele snelheid. Wanneer u uw computer defragmenteert, zijn bestanden nader tot elkaar, waardoor sneller operationele snelheid. Windows 7 komt geïnstalleerd met een defragmentatie tool die eenvoudig te gebruiken is.

Instructies

1

Klik op "Start," "Helemaal programma", vervolgens "accessoires".

2

Selecteer "System Tools" en vervolgens "Schijf Defragmenter." Dit is het standaard-mailprogramma dat Windows 7 gebruikt om te defragmenteren van uw computer.

3

Klik op 'defragmenteren schijf,"gelegen in de bodem rechterbovenhoek. Het kan even duren voor het defragmenteren van de schijf, overal van 10 minuten tot een paar uur, afhankelijk van de grootte van uw harde schijf en de hoeveelheid fragmentatie.

Tips & waarschuwingen

  • Microsoft raadt aan dat u ten minste eenmaal per maand defragmenteren om ervoor te zorgen dat uw computer werkt op zijn best.