Hoe om te controleren van een MSN-IP-adres

Controleren van de gebruiker van een MSN Internet Protocol (IP) adres om te bevestigen de exacte locatie waarvan de persoon die het bericht afkomstig is, die u gebruiken kunt om te bepalen of de gebruiker van MSN eigenlijk die hij zegt dat hij is is of niet. De persoon die contact met u op MSN kunnen een persoon helemaal niet. Hij zou een spammer of een frauduleuze persoon op zoek naar ongeoorloofde informatie. Een MSN-IP-adres te controleren voordat het een gebruiker te voorzien van persoonlijke gegevens.

Instructies

1

Inloggen om uw MSN Windows Live Messenger-account met uw Windows Live ID en wachtwoord.

2

Stuur een bericht naar de persoon wiens IP-adres dat u controleren wilt, die zal een MSN direct verbinding tussen jezelf en de andere persoon instellen. Nadat u het expresbericht (IM) hebt verzonden, gaat u verder met stap 3 om te beginnen met het proces van het IP-adres dat u wilt vinden.

3

Klik op de "Start"-knop in de linker benedenhoek van het computerscherm van uw. Selecteer de "Run" tab. Type "Command" in de opdracht van de zwarte doos. Een MS-DOS-opdrachtpromptvenster wordt weergegeven.

4

Voer "Netstat" (zonder de aanhalingstekens) in het vak opdracht en klik op 'OK'. Wachten op een lijst van alle IP-adressen die momenteel op uw computer zijn aangesloten. De persoon wiens IP-adres dat u probeert te vinden verschijnt in het vak na de nummer van de poort "1863."