Hoe om te controleren uw Computer om te zien wat drijft zijn gebruikt

Het Windows-besturingssysteem ziet u een grafiek-eigenschap voor elk van uw harde schijven, zodat u herkennen kunt als objecten met gegevens of programma's zijn opgeslagen op het station. Hiermee kunt u identificeren stations die zijn gebruikt. Dit is nuttig wanneer u hoeft te zoeken van harde aandrijvingsruimte voor grote hoeveelheden gegevens, of u wilt uw computer voor de vrije ruimte controleren.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Computer'. Windows Verkenner wordt geopend. Elk van de harde schijven op uw computer geïnstalleerd, verschijnt het venster waarin wordt weergegeven.

2

Met de rechtermuisknop op het eerste station dat u wilt controleren. Het eerste station in uw lijst is doorgaans de "C" schijf, die de belangrijkste systeemstation. Kies "Eigenschappen" uit het venstermenu. Een "Eigenschappen" venster wordt geopend.

3

Zie de sectie van de "Vrije ruimte" vermeld. Vrije ruimte wordt vermeld in het roze en gebruikte ruimte in het blauw wordt vermeld. Hebt u enkele megabytes gebruikt, is vervolgens de harde schijf gebruikt door het besturingssysteem.

Tips & waarschuwingen

  • Voer deze stappen uit om te controleren van elk van de stations op uw computer om te controleren voor gebruik.