Hoe om te controleren hoe lang mijn kind op de Computer blijft

Kinderen moeten een gezonde balans van activiteiten. Besteden te veel tijd spelen van video games of het bekijken van videoclips op YouTube kunt voorkomen dat kinderen van uitoefening of ga buitenshuis. Kan het een uitdaging om kinderen uit de buurt van de computer met alle games en entertainment beschikbaar voor gebruikers. Leren hoe om te controleren uw kids tijd op de computer kunt helpen u een betere ouder geworden en laat uw kinderen ervaren leven weg van technologie.

Instructies

1

Ouderlijk toezicht software gebruiken voor het controleren van de tijd. Producten zoals GetNetWise en TimesUpKidz verzenden hoorbaar herinneringen de computergebruikers wanneer 5 minuten in hun sessie blijven en de computer afsluiten als tijdstip is bereikt. Op die manier hebt u meer controle over de toezicht van tijd zonder fungeert als de "bad guy" die de computer wordt afgesloten.

2

Help uw kind ontwikkelen van andere belangen. Lezen, spelen een bordspel, buiten spelen of interactie met broers en zussen en vrienden krijgt een reden voor uw jong geitje minder tijd te besteden aan de computer. Uw kinderen die een alternatieve activiteit vinden te helpen trekken de aandacht weg van de computer en zal ze meer kans om iets anders te doen.

3

Tot stand brengen in een tijd van dag en termijnen die geschikt is voor elk kind. Het beperken van de hoeveelheid tijd die uw kind doorbrengt op het Internet en het spelen van computerspelletjes door het opstellen van een schema. Op die manier kan tijdsduur worden besteed op andere activiteiten wanneer uw kinderen realiseren dat hun tijd plannen reeds is vastgesteld. Controleer of dat uw kinderen on line zijn, slechts wanneer u thuis bent, zodat u hun surfen op het Web en de tijd controleren kunt. Zorg ervoor dat kinderen af bij de computer voor het slapengaan.

4

Zijn consistent, maar flexibel wanneer nodig. Zorg ervoor dat uw kinderen zich aan hun spreektijd voor toegang tot de computer. Computertijd beperken of blokkeren totdat de taken zijn voltooid. Laat uw kind verdienen computertijd door helpen rond het huis. Extra tijd toevoegen op vakantie en voor huiswerk. Geef een oudere kind, die toegang tot een computer nodig voor huiswerk, meer tijd van de computer dan een peuter.

Tips & waarschuwingen

  • De voorbeeldfunctie voor uw jong geitje en beperken van de hoeveelheid tijd die je besteedt op de computer.
  • Films bekijken op een televisie in plaats van een computerscherm om te voorkomen dat een gewoonte wordt gevormd door de uitgaven te veel tijd achter de computer.
  • Veiligheid van het Internet met uw kind bespreken.
  • Zorg ervoor dat computerspelletjes zijn leeftijd passende.