Hoe om te bewerken met Pinnacle Studio

Hoe om te bewerken met Pinnacle Studio


Pinnacle Studio is een populaire video bewerken titel voor niet-professionals die willen maken van gepolijst videoproducties met een minimum aan inspanning. Pinnacle Studio 14 HD opgenomen een aantal wijzigingen in de gebruikersinterface voor de harde schijf-gebaseerd camera's en HD opname-indelingen. Door het elimineren van functies die de thuisgebruiker zou zelden gebruiken, de makers van Pinnacle Studio de programma gemakkelijker gemaakt om mee te werken dan duurdere niet-lineaire editing software. Als je leren kunt om te werken met de gereedschappen, kunt Pinnacle Studio 14 u professioneel ogende videoproducties produceren.

Instructies

Eenvoudig videomateriaal importeren

1

Pinnacle Studio open en klik op de "Import" knop in de linker bovenhoek van het programmavenster.

2

Selecteer het type apparaat dat wordt gebruikt voor het overzetten van de beelden van de video.

3

Klik op de map in het vak "Import aan" om de bestemming voor de overgedragen video bestanden te selecteren.

4

Kies een video-indeling in het vak van de "Modus" op de bovenste rechterkant van het venster importeren.

5

Klik op de knop 'Start Capture' in de rechter benedenhoek van het importeervenster overdracht van video in Pinnacle Studio.

Videobewerking

6

Klik op de knop 'Bewerken' om de video-editor.

7

Kies een videoclip in de bibliotheek van de clip en sleep met uw muis op de tijd-regel bevindt zich in het onderste gedeelte van het programmavenster.

8

Kies extra clips en deze toevoegen aan het einde van de bestaande tijd-regel door ze te slepen naar het recht van de laatste clip op de tijdlijn geplaatst.

9

Snijd de clips op de tijd-regel door de schuifregelaar voor tijd-lijn naar het punt waar u wilt de cut te slepen. Klik op het pictogram van de "Scheermes" ligt net boven de tijd-lijnen aan de rechterzijde om uit te voeren van de snede. Druk op de delete-toets te verwijderen van een geselecteerde clip die u niet wilt dat in de bewerkte video opgenomen. Herhaal zo nodig voor het bewerken van de resterende videoclips.

10

De in- of uitpunten van de video clips bijsnijden door te dubbelklikken op een geselecteerde clip op de tijd-regel te openen van de Video Toolbox. Gebruik de schuifregelaars in de werkset aanpassen de in onze uit punten op de geselecteerde clip door de "In-punts schuifregelaar" naar de "Out-Point"-schuifregelaar naar links of rechts te slepen. Merk op dat de software automatisch video automatisch op de tijd-regel aan de bijgesneden selecties.

11

Selecteer het pictogram "Transitions" aan de linkerkant van de bibliotheek van de clip toevoegen van overgangen tussen videofragmenten op de tijd-regel. Sleep de geselecteerde overgang naar de tijd-lijn waar de twee clips elkaar ontmoeten en een overgang tussen twee fragmenten worden automatisch gemaakt.