Hoe om te bewerken met Pinnacle Studio 12

Hoe om te bewerken met Pinnacle Studio 12


Zodra u een digitale camera gebruikt hebt om te schieten op alle ruwe video beelden die zal u in uw film, helpt Pinnacle Studio 12 u zet het allemaal samen. Deze video-editing software bevat alle hulpmiddelen die u nodig te volgnummer uw scènes, synchroniseren van een audio-track maken van verschillende soorten professionele overgangen, toevoegen openen en sluiten van kredieten en wind met iets past voor het weergeven van doelgroepen. Pinnacle Studio 12 gebruik een relatief eenvoudige en intuïtieve workflow, en het verkrijgen van een algemene inzicht in hoe films worden bewerkt en gepolijst met deze software u krijgt begon in de goede richting.

Instructies

1

Klik op het pictogram van de Pinnacle Studio op het bureaublad om het te lanceren. Alternatief, klik op "Start," dan "toepassingen", en Pinnacle Studio selecteren in het menu toepassingen. Pinnacle Studio wordt standaard geopend in de bewerkingsmodus.

2

Klik op "Bestand" en vervolgens "Import Media van Device" als u video vanaf een digitale camera of sommige andere externe apparaat, of "DVD-titels importeren' importeert als u uit een DVD importeert, indien dat nodig is. Selecteer de videobestanden die u importeren wilt, houdt "Ctrl" Klik om meerdere bestanden te selecteren, en klik op "Importeren".

3

Sleep een geïmporteerde videobestand vanuit het venster "Album" (links boven) naar een van de frames in het venster "Film" (onder). Videoclips, geluidsfragmenten, tekstbestanden en andere geïmporteerde media worden weergegeven in het venster "Album" en het "Film"-venster is waar uw project in een tijdlijn-indeling zijn gerangschikt.

4

Klik op het tabblad van de "Overgang" in het "Album" venster en sleept u deze naar het venster "Film", situeren het tussen 2 frames in de tijdlijn naar het maken van een professioneel fade, ontbinden, veeg/dia/druk overgang. Er zijn ook een aantal volledig functionele "Hollywood" enhanced overgangen tot uw beschikking als u wilt experimenteren.

5

Gebruik het venster "Player" (rechtsboven) voor het afspelen van de film als u aan het bewerken bent. Overgangen en andere effecten zal niet volledig worden weergegeven in deze preview-modus, maar u krijgt een idee van hoe alles samen werkt.