Hoe om te bewerken HTML met tekst Editor

Hoe om te bewerken HTML met tekst Editor


De meeste webontwikkelaars bewerken niet HTML-bestanden met een teksteditor zoals Kladblok vanwege het ontbreken van opdrachten voor het wijzigen van grote of complexe brokken van inhoud. Echter, de eenvoudige interfaces en lage geheugenvereisten van teksteditors soms maakt ze ideaal voor snelle veranderingen aan uw webpagina's. Op het minimum, je kunt leren om de instrumenten van het "Zoeken" en "Vervangen" van uw tekstverwerker, gebruiken hoe open bestanden met namen die eindigen ". HTML "of". HTM", en hoe te knippen, kopiëren en plakken tekst van het Klembord.

Instructies

1

Open uw teksteditor. Als u Kladblok gebruikt, klikt u op de Windows "Start" knop, dan typt u "Kladblok" in de opdracht tekst vogelhuisje welk says "Voorsprong zoektocht."

2

Klik op de kop "File" menu en klik op "Open". Dit wordt weergegeven in het dialoogvenster voor het navigeren naar bestanden te openen. Uw editor kan filteren uit HTML-bestanden standaard, zodat u niet worden weergegeven zien kan.

3

Klik op het item in de vervolgkeuzelijst "Type" "Alles". Dit vertelt de teksteditor om bestanden van alle categorieën weer te geven waarmee u om te zien het HTML-bestand dat u wilt openen.

4

Navigeer naar een map met een webpagina die u wilt bewerken met de tekst-editor.

5

Dubbelklik op de bestandsnaam van een webpagina's te laden in de teksteditor.

6

Lees uw editor's documentatie om te bepalen van het menu van de "Word Wrap"-functie, dan klik op het menu als u wilt weergeven van de status van die functie. Klik in Kladblok op het menu "Opmaak" om te zien als het item "Word Wrap" het selectievakje in naast het of niet heeft.

7

Klik op het item "Word Wrap" om in te schakelen als uit als het is op dit moment op. Anders, geen actie ondernemen. Tekstterugloop zal niet van invloed op lange lijnen in bestaande tekst op de webpagina. Echter zal de teksteditor regeleinden invoegen in alle nieuwe regels u typt die uit te voorbij de rechterrand van het bewerkingsvenster breiden. Dit effect zal niet invloed op de inhoud weergegeven in de meeste HTML-tags, maar het doet in sommige, zoals "< pre >." Deze tag wordt vooraf opgemaakte tekst weergegeven.

8

Het menu van de "Opmaak" rubriek weer, klik op de opdracht "Lettertype". Klik op een lettertype dat is gemakkelijk voor u om te lezen.

9

Typ een getal in het tekstvak 'Grootte' om op te geven van het aantal punten dat u de HTML-tekst wilt weergeven als. Bijvoorbeeld, typ een "20" of hoger getal voor grote tekst, die de neiging te maakt het gemakkelijker bewerken. Klik op "OK" om de 'Font' dialoogvenster te sluiten.

10

Klik de "Edit" menu item "Vervangen", en typ "< i >" in het tekstvak "Zoeken".

11

Typ '< B >' in de "Vervangen" tekstvak en klik op de knop "Alles vervangen" om te vertellen uw teksteditor ter vervanging van alle exemplaren van de opening cursief tag met de openingstag vet.

12

Herhaal stap 11, maar typ "< /I >" voor de tekst te vinden, en "< /B >" voor de tekst om te vervangen. Deze vervangt alle sluiten cursief tags met vet sluittags. Deze stap is voltooid van een gemeenschappelijke bewerking op HTML-bestanden--één tag vervangen door een andere.