Hoe om te bewerken HTML met behulp van MS WordWord gebruiken als een WYSIWYG (wat You Zie Is What You Get) editor. Haar interface, bekend voor de meeste computergebruikers, kan niet alleen webpagina's maken, maar ook voor het bewerken van bestaande webpagina's worden gebruikt. De meeste gebruikers hoeven niet weergeven van de HTML-code en gewoon nodig om de bestaande inhoud rechtstreeks op de pagina te bewerken. Maar voor degenen die moeten dieper graven in de code, Word geeft die gebruikers snelle toegang tot de HTML-code voor verdere bewerking.

Instructies

1

Klik op 'Bestand' in Word aan de bovenkant van het en klik op "Open".

2

Zoek het HTML-bestand dat u wilt bewerken, selecteert u het en klik op "Open".

3

Wijzigingen rechtstreeks in de Word-interface, of direct op het scherm op het venster uw documenten worden geopend, automatisch de HTML-code wijzigen.

4

Klik op "View" in het bovenste menu en klik op "HTML bron" direct om de HTML-code te wijzigen. Voor een aantal basic-codewijzigingen, een < b >-label voor de tekst die u wilt vet en een < /b >-tag invoegen aan het einde van de tekst uit de tekenopmaak te schakelen. Gebruik een < p >-tag vóór tekst een alinea beginnen en afsluiten met een < /p >-tag. < h > tags gebruiken om een kop en haar grootte te geven. Bijvoorbeeld, voor het grootste gebruik van rubriek < h1 >, die is een 24-punts lettertype, vóór de tekst en sluit met een < / h1 > aan het einde van de tekst. Koppen bereik van één tot zes met één het grootste en zes wordt de kleinste.

5

Klik op "Bestand" en vervolgens "Exit" nadat u klaar met het maken bent verandert in de HTML-code.