Hoe om te bewerken en afdrukken van PDF-bestanden

Hoe om te bewerken en afdrukken van PDF-bestanden


PDF-bestanden (Portable Document Formats) laten verzenden en ontvangen van gepubliceerde formulieren, documenten of bestanden heen en weer zonder zorgen te maken over anderen aanbrengen in het wijzigingen, of iemand zal zitten kundig voor open het met hun besturingssysteem of het type office-document-creatie software die ze hebben geïnstalleerd. Bewerken en afdrukken van PDF's helpt om ervoor te zorgen dat zij zijn bijgewerkt en geeft u papieren exemplaren om uit de hand als e-mailen is geen optie.

Instructies

Bewerken van PDF-bestanden

1

Open het oorspronkelijke document op uw computer. Een PDF is niets meer dan een gepubliceerde tekstverwerker, spreadsheet of Adobe-programmabestand. Breng wijzigingen aan totdat het bestand wordt weergegeven precies zoals u dat wilt. Afhankelijk van het programma je gebruikt, gaat u naar het menu "Bestand" en klik op "Opslaan als" of "Exporteren". Sla het bestand op als een bijgewerkte versie van uw originele PDF in een gemakkelijk te vinden locatie, zoals het bureaublad.

2

Download PDF-editing software op uw computer, hebt u geen toegang tot het oorspronkelijke bestand. De meeste diensten geven u de mogelijkheid om een betaald abonnement of een gratis proefversie te downloaden. Zorg ervoor dat u de juiste systeemvereisten ter ondersteuning van de software alvorens het te downloaden. Start de computer opnieuw op zodra de installatie is voltooid.

3

Open het PDF-editing softwareprogramma en gebruik het om te zoeken van het PDF-bestand dat u wilt bewerken. Open het bestand binnen het programma en het gebruiken voor het bewerken van de tekst- en afbeeldingskoppelingen plaatsing van de documenten veel als u tekst bewerkt vakken of afbeeldingen in een Word document. Houd er rekening mee dat bij het bewerken van spreadsheets, de formules niet van de oorspronkelijke spreadsheet-bestand in de PDF overdragen. Daarom, als u alle nummers hebt gewijzigd, u zal ook moeten veranderen rond elke andere nummers die worden beïnvloed door de wijziging van uw oorspronkelijke, en u zal hebben de wiskunde om zelf te doen.

Afdrukken PDF bestanden

4

Open het PDF-bestand van uw desktop of laptop aangesloten op een printer.

5

Klik op het menu "File" in de rechterbovenhoek van het scherm. Uw cursor omlaag in het menu en klik op "Afdrukken".

6

Selecteer de printer waarnaar u wilt stuur de afdrukken van de taak, en uw afdrukinstellingen aanpassen door het wijzigen van items zoals afdrukkwaliteit, aantal kopieën en als u een kleur of zwart-wit afdrukken. Klik op "Afdrukken" of "OK" en wacht tot de printer het afdrukken van de klus.