Hoe om te bewerken een dynamische HTML ActiveX-

ActiveX-besturingselementen worden toegevoegd aan HTML-bestanden met behulp van de "< >" objecttag. Deze tag bevat de locatie van het bestand van ActiveX-besturingselement en eventuele parameters voor dynamische inhoud. U kunt de dynamische eigenschappen bewerken door het bewerken van de waarden in de "param" tags. Dit kan worden bereikt met Kladblok, een elementaire teksteditor die inheems in Windows. Elk ActiveX-besturingselement heeft zijn eigen dynamische parameters en de waarden die u instelt in de "param" tags worden geladen wanneer de gebruiker uw website in hun browser geopend.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op het HTML-bestand dat u wilt bewerken. Selecteer 'Open met' in het pop-upmenu. Klik op "Kladblok" gevolgd door "Open". De HTML-code wordt weergegeven in Kladblok.

2

Scroll naar beneden naar de locatie van uw ActiveX-besturingselement HTML-code. De code begint met '< object >' en eindigt met "< / object >." Zijn uw "param" vermeldingen, die de dynamische deel van de code binnen deze tags.

3

Wijzig de waarden van de "param" tags. De "param" tags en de waarden die zijn afhankelijk van het ActiveX-besturingselement en de eigenschappen die zijn gedefinieerd in de code van het besturingselement. Bijvoorbeeld, hebt u een "param" met de naam "borderwidth", geef de geheel-getalwaarde als u wilt instellen van de grootte van de rand van het besturingselement.

4

Klik op het "File" menu-item en klik vervolgens op "Opslaan". Dit bespaart uw code aan het HTML-bestand.