Hoe om te beschrijven de Payload & transmissiemechanisme van een VirusEen computervirus is schadelijke software met een parasitaire aard, afhankelijk van de aanwezigheid van bepaalde computersoftware en configuraties om uit te voeren. Een virus kan worden gekarakteriseerd door activiteit voert, methode die wordt gebruikt voor replicatie, beschadigen oorzaken en middelen die nodig zijn om te desinstalleren of te verwijderen. Het overbrengen van de specifieke kenmerken van een virus dat bij het opstellen van een rapport om ervoor te zorgen dat die het lezen van het verslag kunnen hun netwerken beveiligen en snel opnieuw virusinfecties bemiddelen wordt ontdekt.

Instructies

1

Schrijf een samenvatting van het virus, met inbegrip van de naam van het virus, de datum van de wereldprimeur en laatste ontdekte versie. Een "Schade" post op te nemen in de samenvatting te beschrijven het effect van de nettolading als "Low", "Medium" of "High".

2

Het schrijven van één regel met een beschrijving van de computerplatforms die kunnen worden beïnvloed door het virus. Het schrijven van één regel met een beschrijving van de typen bestanden die het virus infecteert. Een regel met een beschrijving van de activiteit die het virus voert na het infecteren bestanden schrijven.

3

Begin een nieuwe alinea en beschrijf in detail die de activiteiten uitgevoerd door het virus, met inbegrip van activiteiten als eerste uitgevoerd, bestanden die betrokken zijn bij de replicatie van het virus, die betrokken zijn bij de overdracht van bestanden en bestanden beschadigd door het virus. Varianten van het laadvermogen en de transmissie van het virus in detail beschrijven.

4

Afsluiten met een gedetailleerde bullet punten van bekende tegenmaatregelen om infectie en transmissie te voorkomen. Bekende oplossingen voor schade gemaakt door het virus in de afsluitende bullet punten omvatten.