Hoe om te beschermen tegen bewerken in gedeelde OneNote

OneNote is elektronisch notitieblok software verspreid in het Microsoft Office-suite. Een belangrijk kenmerk van Microsoft OneNote software is samenwerking: OneNote kunt delen tussen meerdere computers en gebruikers. OneNote 2010 beschikt niet over de mogelijkheid om te beperken van lees- en schrijfmachtigingen hebt. Echter OneNote de wijzigingen die zijn gemaakt in het notitieblok en wijst op alle wijzigingen worden bijgehouden. OneNote 2007 en 2003 gebruikers kunnen beperken de toegangsmachtigingen voor alleen-lezen. Dat verbiedt bewerken van het notitieblok.

Instructies

1

Open het menu "Start". Typ de woorden "Windows Verkenner" in het vak "Zoeken". Klik op de link open "Windows Verkenner".

2

Klik op de "Documenten" map in het linker navigatievenster. Tweevoudig tikken "OneNote-notitieblokken" map.

3

Met de rechtermuisknop op het gedeelde notitieblok. Kies "Eigenschappen" uit de lijst met opties.

4

Selecteer de tab "Sharing" druk op de "Share" knop.

5

Klik op de gebruiker waarvan de instellingen moeten veranderd. Hun "machtigingsniveau" omzetten "Lezen." Klik op de "Share" knop om de instellingen te passen.

Tips & waarschuwingen

  • Klik op de knop 'Toevoegen' om een nieuwe gebruiker toevoegt aan de instellingen van uw delen.