Hoe om te beoordelen Laptop Laptops

Hoe om te beoordelen Laptop Laptops


Beoordeling van een notebook-computer is niet zo eenvoudig als het toewijzen van gewoon een aantal op basis van hoe krachtig het is. Net als de meeste computers, meer krachtige onderdelen zijn altijd beter dan minder krachtig zijn, maar deze extra vermogen komt op een prijs. Om te vinden uw perfecte laptop, stem op elk beschikbaar laptop op een schaal die aan uw behoeften worden aangepast. Terwijl de meest krachtige laptopcomputer beschikbaar wat die je nodig hebt, doen kunt als je alleen gaat het om laptop te gebruiken om e-mail te controleren, zou u een ton van het geld worden verspillen aan onnodige verbeteringen.

Instructies

1

Maak een lijst van de laptops die u overweegt. Nemen sommige top-end laptops en sommige zeer goedkope laptops in de lijst, zodat u nog enkele punten van vergelijking. Schrijf de namen van de laptops van de linker kant van een vel papier, en krijgen een kopie van hun specs, meestal te vinden op de website van de detailhandelaar van uw computer of de website van de fabrikant van de laptop.

2

Tekent u lijnen boven en onder elk item dat u vermeld en die richting uit te breiden over de pagina. Verticale lijnen over een half-inch uit elkaar--gaan over de pagina evenals--om een raster te tekenen.

3

Schrijf de volgende items in de ruimte boven elk van de kolommen: "Processor," "De grootte van het scherm," "RAM," "Harde schijf," "videokaart," "DVD Drive," "softwarepakket," "Design" en "Gewicht".

4

Plaats een getal tussen 1 en 10 in elk vak volgens hoe goed de laptop aan de linkerkant van het vak voldoet aan uw behoeften voor de categorie boven uw vak. Houd er rekening mee dat de "10" in elke categorie niet noodzakelijkerwijs de meest recente versie of het beste model is. Als u niet gaat om high-end spelen, grafische software te gebruiken of muziek maken, zou de top-end processor niet zeer goed voor je helemaal niet, omdat u betalen veel voor iets wat die je zou zelden nodig. Uw "10" processor zou iets veel langzamer en relatief goedkoper. Het is een willekeurige systeem van meting, maar moet worden aangezien de behoeften van iedereen computer verschillen.

5

Toevoegen in extra categorieën aan uw persoonlijke behoeften. Bijvoorbeeld, moet u wellicht meer dan twee USB-poorten, of een MicroSD-kaartslot. Of sommige van de bovenstaande categorieën verwijderen als je echt niet over het onderdeel schelen. Probeer te bevatten alleen onderdelen die je voelt zijn belangrijk, anders u verdunt het systeem met onbelangrijk items.

6

Het totaal voor elke laptop toe te voegen. Aangezien geen enkel ratingsysteem perfect is, kies de drie laptops hoogste scores en maak uw aankoop beslissing van één van die.

Tips & waarschuwingen

  • Aangezien de beste componenten voortdurend verandert zijn, gebruiken de duurste laptop en de minst dure laptop om erachter te komen een goede spreiding van component specs voor verkrijgbare laptops.