Hoe om te achterhalen of iemand Is een vermiste persoon

De FBI staat dat 105,229 mensen zijn vermist actief sinds 31 Dec. 2007. Het aantal verdwenen personen onder de leeftijd van 18 jaar was 54,648, en 12,362 volwassenen leeftijd 18 tot 20 ontbraken. Er zijn veel databases beschikbaar die een lijst van deze vermisten, en elke beschikbare profielgegevens.

Instructies

Onderzoek

1

Bezoek de website voor Families en vrienden van de gewelddadige misdaden slachtoffers, Fnfvcv.org. Deze site is voorstander van gerechtigheid voor vermiste personen. Het houdt een lijst van vroegere en recente vermisten gevallen bijgewerkt. Het biedt ook een steungroep.

2

Neem contact op met het nationale misdaad Information Center (NCIC). Wanneer een persoon wordt vermist, wordt een verslag ingediend in de NCIC. Volgens «««Fnfvcv.org controleert de FBI deze database. Er is geen database gewijd alleen aan volwassenen. Telefoonnummer en het adres van de NCIC zijn beschikbaar in de sectie bronnen hieronder.

3

Neem contact op met de patrouille van de staat Washington. De WSP houdt de vermiste kinderen clearinghouse up-to-date. Deze site ontvangt een bijgewerkte lijst van de nationale bron van de informatie van de misdaad op een maandelijkse basis.

4

Zoeken in de database aan het National Center voor ontbrekende volwassenen, Nmco.org. Deze site staat vol met informatie over vermiste personen. Het heeft zelfs een volledig profiel sectie.

5

Zoeken in lokale databases. Contact opnemen met de lokale politie-afdeling voor meer informatie over vermiste personen in uw omgeving. Wilt u van omliggende gebieden als goed, neem dan contact op met de county politie.

Tips & waarschuwingen

  • Als iemand die je liefde ontbreekt, neem dan contact op met de afdeling van de lokale politie. Houd jezelf omringd met liefdevolle familie en vrienden om u te helpen in uw tijd van nood.
  • Aarzel niet een moment om een verloren kind, of vermiste persoon te melden. Aarzeling vaak leidt tot ramp.