Hoe om te achterhalen of iemand computerkraker uw MySpaceTerwijl Myspace enkele van de Internet-spotlight aan Facebook en haar 750 miljoen gebruikers verloren heeft, biedt de muziek-centric sociale netwerksite nog steeds meer dan 100 miljoen leden vanaf de datum van publicatie. Als je een Myspace-lid, misschien u hebt gemerkt een toevloed van gekaapte Myspace rekeningen, resulteert in commentaar spam, gewijzigde instellingen en andere tekenen van een gehackte account. Door te weten de verschillende tekenen en symptomen, kan u snel kunt het probleem identificeren en wijzig uw wachtwoord als u wilt snel weer controle hebt over uw Myspace-account.

Instructies

1

Wilt u zich aanmelden bij uw Myspace-account met uw reguliere gebruikersnaam en wachtwoord. Als het wachtwoord niet werkt, gebruikt u de optie "Wachtwoord vergeten" en opnieuw een wachtwoord dat is moeilijker te raden. Wanneer iemand uw account hacks telefoon hacks,, is wijzigen van uw wachtwoord een van de eerste items op zijn lijst, want het geeft hem meer tijd om de fractievertegenwoordigers van uw account.

2

Ga naar uw vrienden Myspace rekeningen en schuren van hun opmerkingen bij berichten uit uw profiel die u nooit hebt verzonden. Hackers gebruiken vaak Myspace rekeningen om post van spam op uw vrienden muren in de hoop dat uw vrienden denken dat je een veilige link stuurt. Als u weet dat u niet een commentaar, was het een hacker.

3

Laad uw Myspace berichten en kijken via de "Sent" map. Hackers gebruiken de prive berichten systeem op dezelfde manier die ze reacties op uw vrienden profielen--te verleiden uw vrienden te klikken wat zij geloven zijn legitieme links verzonden van een vertrouwde bron.

4

Lees door uw profielgegevens om te zien of er iets is veranderd. Een hacker kan sommige van uw persoonlijke gegevens, belangen en afbeeldingen wijzigen zodat ze weerspiegelen de advertenties en de fraudeurs die hij met behulp van uw account voor.

5

Sortie uw elektronische post als u geen toegang uw account tot. Omdat phishing-trucs een schending van de Myspace voorwaarden en overeenkomsten zijn, elke account gevangen wordt gebruikt voor phishing-trucs of oplichting zal automatisch worden geblokkeerd met een melding verzonden naar uw e-mail. Om te herstellen van uw account, moet u de instructies in de e-mail te melden het hacken.